Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz, ha egy pasi szereti, ha nyalogatják a szemét?
Figyelt kérdés
Ugye nem csak szerintem?
Persze be van csuka, és a szemhéját.
2008. szept. 20. 22:38
1/12 anonim válasza:
XD hát eléggé perverz de ennél vannak perverzebb dolgok is
2/12 anonim válasza:
Perverzebb ha nyitott szemmel szereti:D
3/12 anonim válasza:
én pasi vagyok és nem szeretem ha nyalogatják, de pár csaj magától mondta és csinálta xDD
4/12 anonim válasza:
Akkor perverz, ha csak ez okoz örömet neki.
De néha-néha nagyon kellemes tud lenni.
6/12 anonim válasza:
Még nem is hallottam ilyet.Ez még nem is annyira perverz dolog szerintem,vannak ettől perverzebb dolgok is bőven.
7/12 anonim válasza:
Hol lehet "kapni" ilyen pasit? :-D Én szeretek szemet nyalogatni (zártat).
Egyébként semmi perverz nincs abban, ha neki az ott pont egy erogén zónája. Próbáljátok ki, lehet, hogy neked is van szokatlan helyed. Pl. hónalj, vagy ilyesmi. Ez egyéntől függ.
8/12 anonim válasza:
Dehogy perverz!!!A szemhéj egy erogénzóna, ez a nagyon kis vékony bőr azonnal reagál minden kis finom érintésre. Én is szeretem csókolgatni a párom szemhéját, és nagyon ellazul tőle.
Petranova
9/12 anonim válasza:
Nem perverz, dehogy. Nyomd is ki a szemét ^^
10/12 anonim válasza:
Ez nem perverz.
Lyukat szúrni egy döglött kutya oldalára, beleszarni és megdugni, az perverz.
Ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!