Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a bunkó, szemét, nőgyalázó pasi jön be?
Figyelt kérdés
Nemtudom miért,de egy olyan fiú jön be aki folyton beszól és olyan stílusba adja elő magát mintha az alattvalója lennék. Úgy beszél velem mint egy prostival. Csak az a gáz hogy nekem bejönnek az ilyen keménykezű legények.
Voltak már fiúk akik próbáltak közeldni de ők olyan unalmas,nyálas stílusban nyomták a szövegeiket,valahogy nem éreztem bennük a tűzt.
Kezdem úgy érezni, hogy genetikailag hibás vagyok....:D
16/L
2010. máj. 28. 22:05
1/13 anonim válasza:
Egy dolgot tegyél: NE VÁLTOZZ MEG!!!!!! :) 23/F
2/13 anonim válasza:
Így van, dugasd meg magad az összes hozzá hasonlóval.
3/13 anonim válasza:
tűzt :D? Hát ezen jót nevettem :D
Amúgy meg nekem aztán mind1,ki jön be neked,de aztán ne gyere ide sírni meg szidni a pasikat,hogy mekkora fszok,ha ilyennel jössz össze,és csak a csalódásokat kapod az arcodba. :)
4/13 anonim válasza:
na ez tetszik néha joljön az ilyen azé:D pláne nyáron xD volt bnöm nemszerette ha leribancoztam xD 16/F
5/13 anonim válasza:
Majd ha 30 évesen arra ébredsz hogy nincs életed, nincs képzettséged, nincs pénzed és elmenekülni sem tudsz a péppé verő férjed elől mert szültél pár gyereket is neki akkor majd meggondolod magad. :) Hajrá.
6/13 anonim válasza:
Szenvedj. Mást nem tudsz egy ilyen mellett.
7/13 anonim válasza:
Ha az jön be, akkor annak rakd szét a lábad. De ne várj töle annál többet, hogy megdugjon.
8/13 anonim válasza:
Én örülök az olyanoknak, mint te, legalább lefoglalod ezeket a szenny pasikat, és magasabb lesz a normálisok aránya :)
9/13 anonim válasza:
Sok szeretettel várnak az Elit Pain szado stúdióba, tudtommal új dominát keresnek :)
10/13 anonim válasza:
küld el privibe az msn-ed te k.rva ,mert a két füledtől fogva copatlak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!