Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a bunkó, szemét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a bunkó, szemét, nőgyalázó pasi jön be?

Figyelt kérdés

Nemtudom miért,de egy olyan fiú jön be aki folyton beszól és olyan stílusba adja elő magát mintha az alattvalója lennék. Úgy beszél velem mint egy prostival. Csak az a gáz hogy nekem bejönnek az ilyen keménykezű legények.

Voltak már fiúk akik próbáltak közeldni de ők olyan unalmas,nyálas stílusban nyomták a szövegeiket,valahogy nem éreztem bennük a tűzt.

Kezdem úgy érezni, hogy genetikailag hibás vagyok....:D

16/L

2010. máj. 28. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7%
az összes nő ilyen, nem vagy kivétel.
2010. máj. 29. 02:45
 12/13 anonim ***** válasza:
8%
énis ilyen vagyok :) csak nekem az tetszik benne,hogy rá tudom venni,hogy velem kedves legyen. az nagyon jó érzés,amikor mindenkivel köcsög,csak velem nem,és érezteti hogy fontos vagyok neki :) persze,van olyan,hogy nekem is beszól.olyankor otthagyom,és jön bocsánatot kérni :) én csak ezért szeretem az ilyen pasikat. aki tényleg köcsög,és nem lehet rajta segíteni,azt otthagynám.viszont a nyálas pasik tényleg uncsik :) és ők is ugyanúgy csak dugni akarnak.
2010. máj. 29. 09:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apám volt ilyen (anyámmal, velem nagyanyámmal úgy bánt mint egy utolsó kapcaronggyal, a karom eltört anyámat súlyosan megfenyegette) - ráadásul alkoholista. Soha nem támogatott egy fillérrel sem (nem nevelt fel), látni nem akar a mai napig de ha bátyámmal telefonál bezzeg hiányol... Én meg féltem tőle ha a közelében voltam gyerekként.

Kétszínű senki az apám, nincs benne mit tisztelni! Egyedül a bátyám na az tényleg valamire való ember.

2013. júl. 22. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!