Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a bunkó, szemét, nőgyalázó pasi jön be?
Nemtudom miért,de egy olyan fiú jön be aki folyton beszól és olyan stílusba adja elő magát mintha az alattvalója lennék. Úgy beszél velem mint egy prostival. Csak az a gáz hogy nekem bejönnek az ilyen keménykezű legények.
Voltak már fiúk akik próbáltak közeldni de ők olyan unalmas,nyálas stílusban nyomták a szövegeiket,valahogy nem éreztem bennük a tűzt.
Kezdem úgy érezni, hogy genetikailag hibás vagyok....:D
16/L
Nekem apám volt ilyen (anyámmal, velem nagyanyámmal úgy bánt mint egy utolsó kapcaronggyal, a karom eltört anyámat súlyosan megfenyegette) - ráadásul alkoholista. Soha nem támogatott egy fillérrel sem (nem nevelt fel), látni nem akar a mai napig de ha bátyámmal telefonál bezzeg hiányol... Én meg féltem tőle ha a közelében voltam gyerekként.
Kétszínű senki az apám, nincs benne mit tisztelni! Egyedül a bátyám na az tényleg valamire való ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!