Menhelyről elhozni kutyát egyszerűnek tűnik, de?
Mégis kicsit szerintem túl "bonyolult", mert azt írják hogy ez meg ez a kutya keres gazdát, amikor kinéztem egyet, az pont nem volt meg (és ez még kb 5x megismétlődött) de ajánlottak helyette 6 másikat amik "Karakószörcsögön" voltak épp kint családnál, esély nem volt arra hogy azonnal megnézzem, és utána is még úgy mondták hogy majd egyszer összefutunk hogy megnézzem, meg a kutya is engem, aztán majd ők a menhelyről eljönnek megnézni hogy hol lakom (na persze szivesen beengedek akárkit) aztán egy hétig nálam lehet a kutya és ha a kutyának is úgy tetszik meg a menhelyeseknek is, akkor majd talán megtarthatom, de előfordulhat hogy bizonyos időközönként kijönnek hozzánk (!!!) ellenőrizni... plusz ha még nincs neki akkor időkorláttal ivartalanítási szerződést kell aláírni... kinek kell ennyi procedúra?... és csodálkoznak hogy tömve vannak a menhelyek...
Miért nincsenek olyan helyek ahova besétálsz, ott vannak kennelekben a leadott megunt stb kutyák, ráböksz hogy azt kérem és megkapod?... lehet gyorsabban menne az ügyintézés...
bocs, még nem olvastam el az összes uj kommentet DE: ezekkel csak erősítitek a véleményemet, hogy amint bármi tényleg BÁRMI kifogása van az EMBERNEK az ÁLLAT ELLEN, AVAGY VELETEK SZEMBEN, ti kezdtek el dühöngeni, leönzőzni, le embertelenezni stb valakiket azért mert MI NEM ÉRTÜNK VELETEK EGYET és arra is rájöhetnétek hogy nem ti vagytok mint a szentség és nem TI NEM ÉRTETEK EGYET VELEM, HANEM ÉN NEM ÉRTEK VELETEK EGYET!! Miért, miért miért csak nektek lehet igazatok?? Azért mert egy sz@ros netes oldalra többen jártok ti???! Persze megerősítitek egymás véleményét, miért???! Mert amúgyis a net előtt lógtok és adjátok fel a csomó nem létező hirdetést...
És nem én vagyok az aki majd minden egyes nemtetsző szóba meg az élő fába is beleköt, én NEM AZT MONDTAM HOGY EGY SZEKTA! Könyörgöm, azt mondtam, meg még más is akit meg akartam védeni hogy OLYAN MINT egy szekta! De magyarázzatok bele nyugodtan mindenfélét, de tudjátok ez nem a korrekt emberek fegyvere! ... És ha már más nincs, akkor felhozzátok hogy "figyelj öreg marhára nem ért veled egyet senki, inkább húzd le magad a wc-n" amikor volt több olyan ember is aki igenis egyetértett velem, vagy részben egyetértett!
Jó, akkor egyezzünk ki abba, hogy mi ezentúl is kutyákat mentünk, te meg dühöngj amennyi jólesik.
Remélem véletlenül sem kapsz senkitől mentett kutyát.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:43
neked csak anynit hogy most nagyon nem ez volt a téma. ne vegyük már egy kalap alá azt h leoltottak valakik ,valahol azért h mit adsz enni a kutyádnak.
és a fennel módszer szerint nevelsz e. tökre semmii köze ehhez és arra buzdítani egy fórumtársat hogy a kutyapszichológia szerint nevelje az ebét is egészen más "bűntény" mint támogatólag fellépni az állatvédők müdszerei mellett.
amugy én a fennel módszer, és ceaser millan könyve szerint nevelem őket. beválik, de kaphatnak a kajámból ami tuti nem mérgező nekik (csak nem az asztalnál hanem odaviszem ahelyükre h ne kunyizzanak. h mi mérgező azt meg lehet találni a neten egy szép táblázatban), ettől sem lesz bajuk, a tacsi pedig velem aludhat (ceaser szerint nem gáz mert a falkatagok is együtt alszanak).
igen van aki túllihegi, de ez nem idevágó problémád.
,,te viszont semmi ÉRVET nem irtál."
1) fogalmad sincs milyen vagyok amikor süt bennem a düh, 2)és nem hiszem hogy meg tudod különböztetni attól amikor csak elképedve állok és úgy érzem hülyékkel vagyok körülvéve és
3) minden egyes mozzanatomat külön meg kell védenem a mindenféle kimagyarázásoktól!
4) ha visszalapozol, akkor asszem 5 pontban tételese leírtam az érveimet, mit gondolsz elfelejtettem vagy mi?? meg kéne nézni.. folyamatosan érvelek csak nem fogjátok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!