Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Royal canin kistestű kölyökt...

A Royal canin kistestű kölyöktápja mennyire jó?

Figyelt kérdés
A kutyi szereti,a beltartalom is jó.Saját tapasztalatot írnátok?
2011. ápr. 16. 13:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb minőség, csak jót lehet róla mondani!
2011. ápr. 16. 13:21
 2/19 anonim ***** válasza:

Azért itt keresd meg("Index"bal oldal alul,ott vannak betűrendben a tápok)és itt elemzik részletesen a jó beltartalmat.

Én ennyi pénzt nem adnék ki érte,annyira nem jó.

[link]

Igazából itt is a reklámot fizeted meg jó drágán.

2011. ápr. 16. 13:22
 3/19 anonim ***** válasza:

Elsőnek:megcáfolom,lehet,hogy Te csak jót tudsz róla mondani,de én+rajtam kívül mások is az ellenkezőjét.

Kölyöktáptól durva hasmenés,felnőtt változattól később véresre vakaródzós allergia.

Sokaknak bevált,sokaknak nem.

2011. ápr. 16. 13:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Na jóóó.Most megijedtem!Akkor váltsak? Mire?Nem baj ha olcsóbb,drágább azért ne legyen.Pici kutya,nem sokat eszik...
2011. ápr. 16. 13:28
 5/19 anonim ***** válasza:
ha nektek jó akkor nem kell váltani. Nekünk sajna nem volt az, ment a hasa tőle, szerintem nagyon drága ahhoz képest ami benne van...
2011. ápr. 16. 13:31
 6/19 (L) Bella (L) ***** válasza:

Nekem is ugyanezt mondta a tenyésztő: túl drága, ahhoz képest, hogy mi van benne. Ennyiért kapsz jobbat is.

(Azt még hozzátette, hogy amióta Ukrajnában gyártják a RC-t már valahogy nem az igazi:)

2011. ápr. 16. 13:34
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem itt mindenki ezt ajánlotta,így biztosan jó!Rendeltem kétfajtát is ,az egyik kistestű kutyuknak,a másik ugyanez csak válogatós kutyuknak.Dehát az én drágalátos kutyám belesem szagol!!!!No ez nem a táp hibája!Lényeg a lényeg,hogy amúgy nagyon jó minőségű,benne van minden ami kell
2011. ápr. 16. 13:37
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekünk sem vált be.

Acanat, Orijent tudom ajánlani, bár ezek picit drágábbak szerintem.

2011. ápr. 16. 13:41
 9/19 anonim válasza:

Ahogy 1-2-3 embert allergiás erre-arra, úgy ez a kutyáknál is előfordul!!

DE! Ez nem a táp összetételének a hibája!!! Kár itt rémisztgetni az embereket, mert ez az allergia, amit itt leírt valaki, 10.000-ből 1 kutyát érint!!! Az meg,hogy 1-2 kutya nem eszi meg, na bumm!

a többi megeszi.

20 éve van állateledel boltunk, nem légből kaptam az infót!

2011. ápr. 16. 13:42
 10/19 anonim válasza:
Jah és mellé vegyész vagyok és bizony, én sem ajánlom a Royalnak az összes tápját, mert felnőttekből van olyan, amiből az Acana a legjobb! De kölyökből nyugodtan veheted a Royalt!
2011. ápr. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!