Már 4 éve, hogy elpusztult a kaunk, és még mindig néha pityergek ha eszembejut. Mikor lesz jobb?
erre mondják, hogy "élete kutyája" csak egy van mindenkinek.
az enyém is kaukázusi volt, ő három éve ment el...
nem várom, hogy jobb legyen, hisz Ő pótolhatatlan, de igyekszem elengedni, és nem sírni amiért elmúlt, hanem mosolyogni, hogy megtörtént.
a halála után sokat segített, hogy már ott volt a második kutyám (még élt a kau, mikor megvettem a picit), és vele muszáj volt foglalkozni, nem tudtam teljesen lecsúszni a depresszióba, mert volt kiért felkelni reggelente. sajnálom őt azért, hogy nem tudtam vidámabb kölyökkort biztosítani neki, és próbálom ugyanúgy szeretni, mint az előző kutyámat.
őszintén sajnálom a veszteségedet, nagyszerű lelkű kutyák, ha egyszer megszereti őket az ember, akkor sose feledi.
OFF
(de fontosnak érzem)
Városban is vannak olyanok, akik mérgezik a kutyákat. Családiházas részen a fagyállóba áztatott kenyér a 'sláger', panelházas részen meg azt szokták csinálni, hogy a kutyafuttató közelében tesznek le kis tálcában mérgezett ételt-italt, de az is előfordul, hogy patkánymérges 'jutalomfalatkákat' szórnak szét a futtatón a fűben.
/OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!