Hogyan szoktathatom le a kutyámat a folyamatos csavargásról, kiszökésről?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 10:21
1/15 anonim válasza:
Első lépésben ivartalanítsd, és csinálj olyan kerítést amin nem tud kimenni.
2/15 anonim válasza:
A fentihez még hozzátenném azt is, hogy első lépésben kezdd el rendesen rendszeresen lemozgatni, és lefárasztani az agyát, a szaglását feladatokkal.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi, erre én is gondoltam (ivartalanítás), de nincs valami humánusabb eljárás? Azért a férfiasságától megfosztani? De valószínű neked van igazad.
2011. ápr. 15. 10:42
4/15 anonim válasza:
A kutya kiképzése a porta nem elhagyására! Ivartalanítás, és biztonságos kerítés. Ez a három együtt és biztos nem fog csavarogni. Tapasztalat...
5/15 anonim válasza:
Legyél már humánus és vigyél neki egy szukát...
6/15 A kérdező kommentje:
ok, humánus leszek. Ha hoznék neki egy társat, mondjuk menhelyről, akkor megszűnne a "folyamatosan lelépni" hajlama?
2011. ápr. 15. 11:08
7/15 anonim válasza:
Szerintem viccből irta az előző..ha oda viszel egy szukát, akkor meg a kölykökkel fogsz bajlódni ha nincs ivartalanítva. Legegyszerűbb ha megtanítod, hogy nem mehet ki a kertből, csak ha sétáltatod. Vagy ivartalanítsd!
8/15 anonim válasza:
Ha lenne egy menhelyes társa, akkor még jobb buli lenne, nem kéne egyedül csatangolnia, hanem lehetne bandában.
Ahol az első kutyával viselkedés probléma van, ott jó eséllyel a még egy kutya azt eredményezi, hogy együtt fognak rosszalkodni.
Itt egy cikk az ivartalanításról, érdemes átfutni:
9/15 anonim válasza:
Szerintem kevésbé csatangolna,bár nekem egy németjuhászom van,kan és nem csatangol,nincs ivartalanítva.Nem tudom hogy bírja,lehet megtanult masztizni:)
10/15 anonim válasza:
Nekem is egy 5 éves kuvaszom van, de ha nyitva a kapu se menne ki soha...lehet ő is rendezi magának..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!