Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Betegedtetek már bele a...

Betegedtetek már bele a kutyátok elvesztésébe?

Figyelt kérdés

Hogy lehet ezt felfogni? Tudom,hogy "csak" egy kutya, de úgy érzem, belepusztulok!

Hogy tettétek túl magatokat rajta?

2011. ápr. 8. 10:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gyenge, érző ember vagy, ez a normális! Akkor lenne baj, ha nem hatna meg a dolog...
2011. ápr. 8. 10:21
 12/37 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy!

Nem kell másik! Én őt akarom! Senki nem tud a helyébe lépni! Megfogadtam,hogy elvitetem holnap a házát!

2011. ápr. 8. 10:24
 13/37 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, csak azt akartam, hogy teljen már el a nap, csukja be a szemét békében örökre és maradjak egyedül a fájdalmammal. Borzalmas, amikor számolod az órákat és tudod, hogy közeleg a pillanat, csak lennétek már túl rajta, ha úgyis mennie kell.. Ezt is ő bírta jobban a legvégén is ugyanaz a simogató barna tekintet nézett rám, és olyan biztató volt az utolsó órákban is, mintha azt mondta volna, hogy nem lesz semmi baj, jó lesz így. Tudom, hogy jobb volt neki, hogy nem szenvedett tovább, de a hiányát nem lehet feldolgozni.
2011. ápr. 8. 10:24
 14/37 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :o(

mi baja h 1 évesen el kell altatni??

2011. ápr. 8. 10:27
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell másik kutya neked, egyhamar biztos nem! Nekem sem kellett volna pótlék! Idővel, évekkel később már talán lehet róla gondolkodni, de még korai...

A kutyák nagyon okosak, olyan szépen fogadják az elmúlást, csak nekünk embereknek ilyen fájdalmas...

Kívánom, hogy mihamarabb legyetek túl rajta és enyhüljön a fájdalmad...

2011. ápr. 8. 10:27
 16/37 anonim ***** válasza:

A 10.19-es vagyok.

Én se akartam. De az élet úgy hozta. Persze, ha Te úgy érzed, akkor ne erőltesd.

Én Vele voltam az utolsó előtti percig - az öcsém nem engedte, hogy végig vele maradjak, mert az kikészített volna, de ő végig Vele volt. Az altatás után még utoljára megsimogattam és elbúcsúztam Tőle.

Ha elég erős vagy maradj vele, és búcsúzz el tőle!

Még egyszer nagyon sajnálom!

2011. ápr. 8. 10:29
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kéne tennem! Annyira fáj! Nem tudom,hogy bírom,ha délutánt elaltatják. Nem tudom ott kellene-e lennem! Úgy össze vagyok zavarodva!
2011. ápr. 8. 10:31
 18/37 anonim ***** válasza:

Szia nagyon sajnálom nekem is van kutyám már 11 éves de nem tudom mi lesz ha elmegy a menyországba mert ugye minden kutya oda jut!!!

Született egy babám is de olyan nekem mintha egy nagy fiam lenne a kutyusom.Kislányom is imádja....

Nem tudom mi lesz ha odakerül a sor sokat töprentem már ezen és most is hogy olvastalak sirva fakadtam.

Kolléganőm kutyusa is meghalt és még évek mulva is sirt ha eszébe jutott..Anyukámék kutyája is karácsony előtt halt meg lebénult hát borzalmas volt...még most is sirdogálnak miatta....Kitartást kivánok neked és nem is tudom mit mondjak komolyan....ne add fel lehet lesz egy másik kutyusod és azt is nagyon szeretni fogod.

Mi baja van a kutyusnak hogy 1 évesen el kell mennie?

2011. ápr. 8. 10:32
 19/37 anonim ***** válasza:
Hát az az igazság hogy én is belebetegednék ha elveszteném a kutyámat.:((( Tényleg csak az idő oldja meg az ilyesmit. Meg lehet kérdezni hogy mi a baja a kutyusnak? Biztos hogy nincs az altatáson kívül más megoldás? Bár gondolom ha lenne akkor nem írtál volna ide. Nagyon sajnálom!
2011. ápr. 8. 10:33
 20/37 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem pont tegnap 1 éve altatták el a kuttyomat... 10-11 éves lehetett, nem tudtuk pontosan, mert befogadtuk.

Életem első kutyusa volt, aztán tavaly márciusban daganatot találtam rajta, ami 3 hét alatt elvitte, nem tudtuk tovább elhúzni az elaltatást.

Másnap eltemettem egyik barátnőm segitett, tettem virágot a sirjára, a mai napig gondozom.

Nincs azóta újra kutyánk, mert úgysem lenne olyan mint ő.

Lehet idővel lesz egy másik, de a szivemben megmarad ő mindig.

Nehezek voltak az első hetek, de tudtam, hogy ő velünk van, de mégis jobb helyre került, és azt is tudtam, hogy nem szenved már.

Kitartást kivánok neked, a kutyusodnak nagyon jó szerető gazdája van!

24/L

2011. ápr. 8. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!