Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kezdjek el frisbeezni...

Hogyan kezdjek el frisbeezni a Goldenemmel? (lent több)

Figyelt kérdés
Szeretném a kutyámat frisbbezni tanítani, de nem tudom hogy hogyan kezdjem el, mik az első lépések, és hogy hogyan kell haladni, hogy jó legyen benne. Egyébként most fél éves lesz, elkezdhetem-e vele egyáltaáán ezt a sportot?
2011. ápr. 5. 17:26
 1/6 Ninna ♥ ***** válasza:

Elkezdheted, de még csak az alapozást teheted le. Majd levegőbe dobálás, meg ilyenek, csak 1 éves kora után lehetnek csak, a csontozata, izületei miatt, azzal még várnod kell, pedig az az igazi frisbee : )

Addig is keltsd fel iránta az érdeklődését, a földön gyakoroljatok, hogy ott szépen elkapja már, és akkor később a levegőben is megpróbálhatjátok. Fontos a jó korong beszerzése is, anélkül nem is szabad elkezdeni. Tudom ajánlani a Hero PUP korongját, kicsiknek van még, de mire normálisan tudtok frisbeezni, addigra szét is megy rendesen! :D Itt van egy videóez tuti segíteni fog:

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=GACCoO9_k1A&feature=related

2011. ápr. 5. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a videóból tényleg megértettem hogyan is kell az egészet csinálni.
2011. ápr. 5. 18:09
 3/6 Hovarju ***** válasza:
Fontos, hogy csak kutyáknak gyártott koronggal játszatok. az ebugatta honlapján van frizbi suli videó. Jó tanulást és szórakozást kívánok hozzá.
2011. ápr. 5. 23:23
 4/6 A kérdező kommentje:
A legelső videóból mit küldtél nagyon jól megértettem hogy hogyan kell lépésenként haladni, köszönöm.
2011. ápr. 10. 09:23
 5/6 A kérdező kommentje:
És a második válaszolónak is köszönöm az infót
2011. ápr. 10. 14:52
 6/6 A kérdező kommentje:
az ebugatta honlapján nagyon jó frisbeesuli van, sok része van, de érdemes megnézni mindegyiket!
2011. ápr. 10. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!