Létezik kutyamentőmellény?
Nem fog elúszni világgá. Gondolom behívható, ha úgy gondolod túl messze van, szólj rá hogy jöjjön vissza.
Túlparázod, semmi szüksége mentőmellényre ...
A mentőmellény nem ilyenre van kitalálva, hanem pl. halászhajóval kimennek a nyílt vízre, ott ráadják a kutyára is, ha beleesne.
Magától ösztönből nem fogja túlfárasztani magát, nyugodtan vidd ki a tóra, élvezni fogja, és remekül fogja érezni magát, de nem fog megfulladni. Sokkal idegenebb érzés lesz neki a mellény.
Oké:)
Köszi a válaszokat
:)
szia!
Szerintem nem kell mellény. Az én beaglem se úszott addig, amíg egy jeges csatorna be nem szakadt alatta a mezőn. Úgy kiúszott, mint aki mindennap az uszodába jár :))! Nekik ez ösztön, nem kell nekik tanulni!
Köszi,megnyugtattatok :)
Az az igazság,hogy mivel nem csak kutyagazdi,hanem egy 2 éves rosszaság anyukája is vagyok,néha túlaggódom magam a kuttyal is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!