Miért vannak itt ilyen emberek? Ettől megnyugszanak?
Kiírtam egy kérdést,hogy szorítanátok-e a kutyámért. EGy valakinek nem tetszett, gondolom szólt a moderátornak és törölték!
Miért van ennyi rosszindulatú ember? Miért kell egyáltalán a több száz kérdésből éppen ezzel foglalkoznia?
Na mindegy is? Veseelégtelenségben szenvedett már kutyusotok? Helyrejött?
Már nem is figyeltem az idegtől! Na mindegy!:)
Ettől függetlenül várnám, a veseelégtelenségről a tapasztalatokat! Nyilván kutyusoknál!:)
Mi baja a blökinek pontosan?
Az enyémnek volt egyszer vesegyulladása, sokat szenvedett szegény, de szerencsére jó állatklinikára, jó dokikhoz került, így helyrejött, azóta is egészséges.
A rosszindulatú parasztokkal meg ne foglalkozz, biztos ettől lett szép a napja.
Szenvedett veseelégtelenségben és el kellett altatni.
Egy ideig karban lehet tartani a betegséget gyógyszerrel és speciális táppal.
Amikor elkezd fogyni,hányni és rengeteg vizet inni,el kell engedni.Ez a betegség nem gyógyítható,kutyáknál nincs mód dialízisre.Egyre romlik az általános állapot.Ezt nem kéne megvárni,a betegség vége szörnyű.Mivel nem voltak fájdalmai a kutyának,sokáig vártunk az altatással.Mai eszemmel nem kínoztam volna ennyi ideig.Belekapaszkodtunk a legkisebb reménybe is,de hiába.
17 éves volt.
Barátnőm boxere 3 évesen halt meg ugyanebben.
Eredeti kérdésre visszatérve: ezt a kérdést is törölhetnék modbírálat miatt, mint a sicc. Ezzel arra kívántam utalni, hogy volt ott részedről valami szabályszegés is, az biztos, hiszen ebben a kérdésben is van. Max nem vetted észre...
Egyébként még nem volt vesebeteg a kutyám.
Köszönöm!
Igen, megszegtem a szabályt! És tudod miért? Mert bármibe belekapaszkodok, hogy megmentsem a kutyámat!
Remélem,te soha nem kerülsz ilyen helyzetbe!
A többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!