Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a legfélelm...

Szerintetek melyik a legfélelmetesebb kutyafajta? Ti melyiktől féltek a legjobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 14:00
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
48%
csaucsau
2011. ápr. 3. 18:09
 52/57 anonim ***** válasza:
78%

Én nem a nagytestűektől félek. Dobermann a kedvenc fajtám, ismerek egy kanári-szigetekit, ő egy tündér, csak áll és néz :), egy argentin és egy német dogot pedig imádok:) És van a kutyámnak egy bullterrier-barátja és egy amstaff barátja is, mindkettő nagyon édes, nagyokat szoktak játszni (az enyém középméretű). Van egy cane corso ismerősünk is, ő tényleg egy kicsit vad, de így, hogy ismerem abszolút nem félek tőle.

Viszont volt már yorki, aki szét akart szedni engem is, meg a kutyámat is. Nem mondom, hogy félek tőlük, gyengébben harapnak mint a macskám, de nem nagyon csípem őket. Viszont egy törpepincser is van, akit nagyon bírok:D Szóval nem fajtától függ, szerintem nevelés kérdése az egész.

De persze jobban megijedek, ha egy hatalmas kutya rohan felém fogcsikorgatva, mint ha egy kis 5 kilós...

2011. ápr. 3. 18:11
 53/57 anonim ***** válasza:
Kinézetre egyiktől sem. Amelyik tuti hogy megharap, ha hátat fordítasz, palota pincsi, csivava, yorki.
2011. ápr. 3. 21:04
 54/57 zsuzsabazsa ***** válasza:
56%

Ez a legfélelmetesebb.

Vigyázat gyenge idegzetűek ne nézzék.:-))

[link]

2011. ápr. 3. 23:22
 55/57 anonim ***** válasza:
Te is egy kedves ember vagy. Mi csak segítenénk neked, hogy leírjuk melyik kutya, és te csak itt pampogsz, hogy nem kértél fajta leírást, ismered ennyire őket. Ha ismered minek nem döntöd el magadnak melyik a legfélelmetesebb? És szerintem olyan embernek nem való kutya akit csak az érdekel, hogy mindenki besz@rjon tőle, a többi nem is érdekli. A legkeményebb házőrző is vágyhat a szeretetre és a gazdája kezei alatt plüss mackóvá válhat. Én speciel olyat írtam le a kutyusról amilyet könyvekbe nem találsz mert maga a fajta se elterjedt még ezért gondoltam, hogy kicsit jellemzem ha esetleg te se ismernéd. De urambocsá hogy csak jót akartam neked.
2011. ápr. 4. 22:10
 56/57 A kérdező kommentje:
Én a fajtaleírás linkekere gondoltam! Egyébként nem azért kérdezem, mert nekem ilyen kutya kéne! Én Német juhászos vagyok. Csak kíváncsi voltam, hogy ki melyik kutyát találja félelmetesnek!!!
2011. ápr. 5. 15:53
 57/57 A kérdező kommentje:
Amúgy ismerem a moszkvai őrkutyát!
2011. ápr. 5. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!