Szerintetek melyik a legfélelmetesebb kutyafajta? Ti melyiktől féltek a legjobban?
Én nem a nagytestűektől félek. Dobermann a kedvenc fajtám, ismerek egy kanári-szigetekit, ő egy tündér, csak áll és néz :), egy argentin és egy német dogot pedig imádok:) És van a kutyámnak egy bullterrier-barátja és egy amstaff barátja is, mindkettő nagyon édes, nagyokat szoktak játszni (az enyém középméretű). Van egy cane corso ismerősünk is, ő tényleg egy kicsit vad, de így, hogy ismerem abszolút nem félek tőle.
Viszont volt már yorki, aki szét akart szedni engem is, meg a kutyámat is. Nem mondom, hogy félek tőlük, gyengébben harapnak mint a macskám, de nem nagyon csípem őket. Viszont egy törpepincser is van, akit nagyon bírok:D Szóval nem fajtától függ, szerintem nevelés kérdése az egész.
De persze jobban megijedek, ha egy hatalmas kutya rohan felém fogcsikorgatva, mint ha egy kis 5 kilós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!