Szerintetek melyik a legfélelmetesebb kutyafajta? Ti melyiktől féltek a legjobban?
Amiket linkeltél nekem egyáltalán nem ijesztőek... persze ha fogvicsorogva jönne velem szembe egy sötét sikátorban, akkor talán máshogy gondolnám.
Pitbull, amstaff az egyetlen amiktől valamennyire tartok, de pl. buszon szokott egy amstaff pár utazni a gazdijukkal és azok tündériek.
Hát én a kanárihoz tuti odamennék, hogy megkérjem a gazdit, hogy hadd gyűrjem meg azt a nagy mamlasz fejét. Ritkán látni ilyet :) Egyébként nekem se olyan félelmetesek a nagyok, mert nem hisztériáznak. Ha egy kanári/masztiff/ilyesmi kutyának nem tetszem, akkor mordul egyet, én meg elnézést kérek a zavarásért, és szemlesütve eloldalgok, mindketten értjük egymást, kész. De ha egy kicsinek nem tetszem az üvöltve nekem ugrik, ettől meg mindig megijedek.
Szóval nekem a nagykutya önmagában nem félelmetes.
14:33 hehe...
Ha egy ilyen elém ugrana éjszaka, lehet besz@rnék...
(ez persze lehet csak a sok zombifilm miatt:)
14:44 így van.
Egy nagytestűnél szinte mindig tudod mire számíts, ad jeleket bőven, hogy mi következik. Míg egy zsebcirkáló rögtön csak visít, meg harap, általában félelmében :)
szia!
Én a rotitól, és a német juhásztól. A környék, ahol lakok, ezektől hangos és félelmetes.
A kanárit nem tartom ijesztőnek, meg amúgy a nagytestű kutyákat, mivel nekem is egy 65 kilós, csupa izom kutyám van. Korábban volt rotweilerem, bullterrierem is, tehát nem szoktam megijedni a harci kutyáktól sem.
Amúgy valahogy nekem is rossz tapasztalataim vannak a német juhászokkal. Túltenyésztett fajta, sok köztük az ideggyenge és az agresszív egyed. A környékünkön van 3 is, és egyik sem normális. Nem egyszer neki akartak esni a kutyáimnak.
A kanári-szigeteki kutya szerintem egyáltalán nem félelmetes, szerintem kifejezetten szép.
Bennem félelmet úgy igazán egyik sem kelt... Bár a rottweilereket nem csípem, de ez egy külön történet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!