Én is osztom a nagytestűekről szóló véleményt. Egy kistestű hamarabb odakap,akár figyelmeztetés nélkül is. Én nem félek egy fajtától sem. Eddigi életem során egyetlen kutyától féltem,az anyósom keverékjétől. Na de attól nagyon. :)
2011. ápr. 1. 15:15
42/57 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a nagytestűeket. Nekünk egy moszkvai őrkutyusunk van. Hatalmas termetű kutya, mint egy maci,folyton "dumál" amit az emberek félreértenek és már attól is félnek, pedig csak az csak a játékos hangja. Amikor kint játszok vele mindig hallok 1-2 megjegyzést rá, hogy milyen nagy kutyus. Emlékszem amikor elmentünk a tenyészetre és először kellet a kenelekhez menni 2 lépés után visszafordultam úgy megijedtem tőlük, hisz akkor láttam ilyen fajtát elöször élőbe.
Legyetek szívesek ne fajtabemutatók linkjeit írjátok, elég csak a fajta neve , ismerem a kutyafajtákat nem kell egyiket sem bemutatni. Nem azért kérdezem, hogy ismertessetek fajtákat. Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok hogy ti melyikektől féltek!
2011. ápr. 1. 20:50
45/57 anonim válasza:
Doberman, Rotweiler, összes harcikutya
2011. ápr. 1. 21:58
46/57 anonim válasza:
tibeti masztiff :| :|
2011. ápr. 1. 22:49
47/57 anonim válasza:
Mini yorkie.
2011. ápr. 3. 13:11
48/57 anonim válasza:
A pincsi a legfélelmetesebb kutya. Egyiket se simizném meg, mert tutira megharapna.
2011. ápr. 3. 15:33
49/57 anonim válasza:
Az emberek előítélettel vannak a harci kutyákkal szemben. Persze, azt megértem, ha valakinek volt rossz tapasztalata pl. egy rotweilerrel. De akkor sem kéne elítélni pl egy harci kutyás embert. Én egyik kutyától sem félek. Ha vicsorogna rám, sem szaladnék el vagy valami, értek ennyire a kutyákhoz. Nekem angol bullterrierem van. És a kiskutyáktól mindenkinek több félni valója van, mint pl egy bernitől. A környékünkön a kutyám minden nagyon kutyussal pusziban van, de a kisebbek nekimennének.És akkor egy újabb előítéleti példa: ezeknek a bioszivacsoknak a gazdája hord el engem mindenféle kutyharcoltató gazembernek, és a kutyámat büdős, vérengző vadállatnak. Holott az én malacom semmit nem tett, az ő zsebcirkálója vadult be. (nem engedem közel a kutyámat ilyenekhez, mert a kiskutya járna rosszabbul. Az én malacom egy angyal. Link a bullterrierről (nem a kérdezőnek, aki erre nem kíváncsi, hanem a válaszolóknak, ha nem tudják!!):
Szamomra az edibedi ruhacskakba oltoztetett,masnis-hajcsatos tultenyesztettt kis gorcsok a legfelelmetesebbek.Attol felek,elkapom a gazdaiktol a hulyeseg nevu virust,es az hosszu tavon halalos:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!