Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a legfélelm...

Szerintetek melyik a legfélelmetesebb kutyafajta? Ti melyiktől féltek a legjobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 14:00
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Nekem is kanárim lesz imádom a fajtát számomra gyönyörű és viccelsz naná hogy odamennék hozzá.
2011. ápr. 1. 14:15
 22/57 A kérdező kommentje:
Azért is kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert én nem félek a kutyáktól, imádom és tisztelem őket. Ezért nem tudom eldönteni, hogy melyik a legijjesztöbb
2011. ápr. 1. 14:17
 23/57 anonim ***** válasza:
57%
Nekem 2 cane corsom lesz,ha lesz családim,nekem nagyon bejönnek ezek a kutyák,elég tekintélytparancsoló kinézetük van,kistestű kutyába meg a pitbull és amstaff az amik tényleg olyanok hogy lehet h páran tartanak tőle.
2011. ápr. 1. 14:18
 24/57 anonim ***** válasza:
Hát pl. az a fajta, amit belinkeltél... Szép, de félnék, ha egyedül találkoznék vele. Meg a nagytestűektől úgy általában is tartok kicsit.
2011. ápr. 1. 14:18
 25/57 anonim ***** válasza:
Nem félek a kutyáktól, de lényegesen megbízhatatlanabbak a kistestű kutyák, mint a nagyobbak, akik nem szorulnak erejük demonstrálására. Pélák: sokat futok és sokszor akadok kóbor kutyákba. Elég komolyakba is. Eddig sem a rottweilerek sem kaukázusi juhász kutyával nem volt bajom, kikerültük egymást. A tacskó viszont százmétereket kergetett és az achillesembe akart mindenáron harapni, úgyhogy csak egy pofánrúgás tántorította el.
2011. ápr. 1. 14:19
 26/57 anonim válasza:

Legfélelmetesebb?? A spitz, a pincsi, meg a tacskó, szerencsére nem elég nagyok, hogy a kis méregzsákok komoly bajt okozzanak. Nem félek egyiktől sem. Gazda kérdése, de ha egyedül van az eb, max tíz perc után simogatom.

Hülyeség, hogy a kuvasz megbolondul... tizenkét éveset is ismerek, aki a haverom óvodás gyerkőcével hemperegve játszik és vigyáz rá... Csak nagyon konok és nagy igazságérzettel megáldott kutyák, akik nem viselik el a rossz vagy alkalmatlan gazdit. Legtöbb balesetet egyébként a német juhász okozza, mert domináns, és ha gyenge vagy akkor hatalomra tör.

2011. ápr. 1. 14:23
 27/57 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

ezek is kanárik

2011. ápr. 1. 14:25
 28/57 anonim ***** válasza:
78%

Nem agresszivitásról beszélek hanem... áh, nem tudom pontosan megfogalmazni, nem is sunyiság... Korábban több ismerősöm is mondta, hogy német juhász bántotta a kutyáját, de úgy voltam vele, hogy biztosan véletlen...

Aztán egyszer egy késő esti sétánk alkalmával a park másik végéből egy német juhász kipécézett magának minket és elkezdett felénk rohanni. A gazdája ordítva futott utána, és kiabált, hogy vegyem föl a kutyámat.

Szerencsére nem ugrott ránk, pedig azt hittem, hogy ki fogja tépni a kezemből a kutyám...amikor a gazdája is odaért, nagyon elgyepálta, kértem, hogy ne bántsa.

Azt mondta nagyon sokat foglalkozott vele, suliba jártak, és régóta nem volt ilyen...de nem szereti a kistestűeket. Pedig a kutyám semmit nem csinált, szépen jött a lábam mellett.

2011. ápr. 1. 14:28
 29/57 anonim válasza:
2011. ápr. 1. 14:31
 30/57 anonim válasza:
Igen ez van, ha gyenge a gazda, hiába veri a kutyát csak azt éri el, hogy egyszer csak nekifordul...
2011. ápr. 1. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!