Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon meggyűlne a bajom...

Nagyon meggyűlne a bajom ezzel a fajtával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lény vagyok! Nagyon szeretnék magamnak egy kiskutyát.. Pénzem az már van sok..:)

80 ezer forint.. 3 éve gyűjtögetek.. ( a többit az imádni való szüleim kipótolják:)(L)

Kennelből szeretnék kiskutyát.. Egy husky-t:)

Az lenen a kérdésem,hogy megtudnék ezzel a fajtával bírkózni? Azt hallottam,hogy makacs..és nehezen kezelhető.

Régebben tanítottam több kutyát.. de csak ül, marad, fekszik, hozd vissza parancszavarka..

Édesapámnak van egy akitája.. ő is makacs természet.. de apum nagyon tudja,hogyan kell vele bánni:) és már sok mindent tud..:) 4 hónapos..

Ha ő segítene a nevelésben, sikerülne a tanítása ennek a fajtának?

És jól tudnánk együtt működni?

A mozgással nincs probléma.. heti min.5ször megyek futni..

vinném őt is:)

2011. márc. 28. 21:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Felvennénk a kapcsolatot? mert én is nagyon szeretem, a kutyákat, meg kutyatenyésztésbe gondolkodok majd..

15/F

2011. márc. 29. 14:54
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Úgy látszik husky gazdi leszek..:)

Igen..szívesen..:)

Írj privit, de csak akkor ha normális, értelmes srác vagy:)

2011. márc. 29. 16:54
 23/28 anonim ***** válasza:

Jól nézd meg, hogy honnan veszed, rengeteg a szaporító a fajtában!! Ebben a fiatal kennelben most született alom nagyon jó vérvonalú, szem és csípő szűrt szülőktől, érdemes lehet megkeresni őket:

[link]

2011. márc. 29. 17:43
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nagyon szimpatikusak! Érdeklődök mindenféleképpen!:)

2011. márc. 29. 17:58
 25/28 zeusz4 ***** válasza:
mért ne hajrááááááááá!!
2011. márc. 29. 21:09
 26/28 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a hozzáállásod és az elkötelezettséged.:)

Én is pont ilyen voltam, évekig könyörögtem, gyűjtögettem, okosodtam, aztán végül megvettük a kutyámat 16 éves koromban.

Ő a legfontosabb nekem, a legjobb barátom, és szinte az összes szabadidőmet vele töltöm.

Ő is egy nehezen kezelhető kutya, sokat szenvedtem vele, volt olyan, hogy sírva hoztam haza, mert annyira nem hallgatott rám.

De kutyaoviba is és kutyasuliba is vittem, és ez nagyon sokat segített, azóta könnyebb vele együtt élni, egyre okosodik és egyre engedelmesebb.

Nagyon fontos, hogy jól lemozgasd (minden nap 1-2-3 óra séta), szocializáld (legalább 2 naponta vidd más kutyák közé), és vidd el kutyasuliba. Én is elolvastam vagy 5 nevelési könyvet, azt hittem az elég, de nem. A kutyasuli sokkal hasznosabb.

Szóval hajrá, én szurkolok neked, jó gazdi leszel! :)

2011. márc. 30. 20:39
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Mostmár biztos vagyok a dolgomban!:)

Husky tulajdonos leszek!:)

2011. márc. 31. 13:07
 28/28 anonim ***** válasza:
14:54 vagyok írtam e-mailt
2011. ápr. 2. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!