Nagyon meggyűlne a bajom ezzel a fajtával?
Sziasztok!
15 éves lény vagyok! Nagyon szeretnék magamnak egy kiskutyát.. Pénzem az már van sok..:)
80 ezer forint.. 3 éve gyűjtögetek.. ( a többit az imádni való szüleim kipótolják:)(L)
Kennelből szeretnék kiskutyát.. Egy husky-t:)
Az lenen a kérdésem,hogy megtudnék ezzel a fajtával bírkózni? Azt hallottam,hogy makacs..és nehezen kezelhető.
Régebben tanítottam több kutyát.. de csak ül, marad, fekszik, hozd vissza parancszavarka..
Édesapámnak van egy akitája.. ő is makacs természet.. de apum nagyon tudja,hogyan kell vele bánni:) és már sok mindent tud..:) 4 hónapos..
Ha ő segítene a nevelésben, sikerülne a tanítása ennek a fajtának?
És jól tudnánk együtt működni?
A mozgással nincs probléma.. heti min.5ször megyek futni..
vinném őt is:)
Sajnálom! :(
Hát azt hallottam,hogy szökősek,úgyhogy bomba biztos kerítést akarok csinálni.
Ha kell én ások le még félmétert..és betont öntök alá,hogy ne tudjon gödröt ásni és kiszökni!
(Lehet ezzel a betonos dologgal butaságot mondtam..:D
de nem baj.. értitek mire akarok kilyukadni!)
Szerintem ha valakinek ilyen komoly tervei és elképzelései vannak a kutyatartást illetően, annak semmi problémája nem lesz a huskyval.
Ilyenkor csak annyi a félelmem, ha tizenévesek akarnak kutyát venni, hogy ők most lépnek majd abba a korba, amikor számukra kinyílik a világ. Szórakozás, haverok, szerelmek:)
Csak ne a kutya lássa a kárát. Bár ha a szüleid is kutyabarátok, akkor szerintem olyan nagy gond nem lesz nálatok:)
Sok sikert és boldogságot a leendő kutyushoz!
Köszönöm szépen!
A kuvaszok is nagyon szépek!:)
Csak nekem kicsit nagyon :)
Hát.. ilyen miatt nem kell félni. Nem "hagynám el" soha haverok miatt! Mert ő lenne az aki nem hagyna cserben! Mert a haverok néha igen! :)
Komoly terveim vannak! Nagyon szeretnék egy ilyen kutyust! Minden vágyam! :)
Örülök neki,hogy úgy látjátok,hogy sikerülne a nevelése.
Még azért pár tenyésztőt megkérdezek a neveléssel kapcsolatban! Utána már sokkal okosabb leszek! :)
Köszönöm a válaszokat!Szívesen várok még:)
Szia! Örülök, hogy vannak ilyen komoly és kitartó gyerekek, mint te. Nyugodtan vegyél huskyt, ha ilyen kitartó vagy akkor boldogulni fogsz vele. Ha kérdéseid vannak a fajtával kapcsolatban, akkor ajánlom, regisztrálj ide:
Ez a topic a szánhúzó kutyások, köztük is elsősorban a huskysok "találkahelye". Sok tenyésztő, de sportolók, vagy csak husky tartók írnak oda.
Szia, az egyik baratnom kapott egy huskyt 14 eves korunkban, a kutya most 8 eves es a szomszedjukba lakik. En is akkor kaptam kutyat, komolyan foglalkoztunk veluk, kutya suli, agility, ivartalanitas meg sem sikerult soha igazan megnevelni a huskyt. Tudta az alap vezeny szavakat, de szokott, mindenen keresztul verte magat, leginkabb a szomszedba ahol tobb kutya is volt, de volt hogy erdobol hozta vissza a vador. A baratnomek (es ezert nagyon hibaztatom oket) egy ido utan feladtak, igy a kutya atkoltozott a szomszedba ahol egy idosebb holgy lakik tobb kutyaval, o meg szivesen vigyaz ra, fizetik neki a tapot, dokit, es neha erte mennek ha kutyazni van kedvuk.
De ez csak az en szemelyes tapasztalatom, ha eleg kitarto vagy akkor nem lesz gond, de ami nagyon fontos az a bomba biztos kerites, 3 meteres kofal, es mivel nagy benne a falka oszton fontos hogy sokat legyen kutyas tarsasagba.
Sok szerencset.
Ha elkötelezett vagy és előre tudod, mivel lesz dolgod bátran ajánlom. :)
Szerintem ez a szökős jelző ráragadt a huskyra és sokan általánosítanak. Nyilván jó kerítés és megfelelő mennyiségű foglalkozás mellett esze ágában sem kereket oldani.
Ha egy husky az álmod akkor hajrá, valósítsd meg. :)
Ismered Mishkat a beszélő huskyt amúgy? :DD Én úgy beleszerettem ^^ Azóta mindennap csekkolom őket facebookon, nemrég vettek egy újabb husky, Laikát. :D Keress rá, ha édes kutyusokat szeretnél látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!