Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon meggyűlne a bajom...

Nagyon meggyűlne a bajom ezzel a fajtával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lény vagyok! Nagyon szeretnék magamnak egy kiskutyát.. Pénzem az már van sok..:)

80 ezer forint.. 3 éve gyűjtögetek.. ( a többit az imádni való szüleim kipótolják:)(L)

Kennelből szeretnék kiskutyát.. Egy husky-t:)

Az lenen a kérdésem,hogy megtudnék ezzel a fajtával bírkózni? Azt hallottam,hogy makacs..és nehezen kezelhető.

Régebben tanítottam több kutyát.. de csak ül, marad, fekszik, hozd vissza parancszavarka..

Édesapámnak van egy akitája.. ő is makacs természet.. de apum nagyon tudja,hogyan kell vele bánni:) és már sok mindent tud..:) 4 hónapos..

Ha ő segítene a nevelésben, sikerülne a tanítása ennek a fajtának?

És jól tudnánk együtt működni?

A mozgással nincs probléma.. heti min.5ször megyek futni..

vinném őt is:)

2011. márc. 28. 21:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
De nekem is volt régen egy husky németjuhász keverékem csak elszökött, sose jött vissza..
2011. márc. 28. 21:49
 12/28 A kérdező kommentje:

Sajnálom! :(

Hát azt hallottam,hogy szökősek,úgyhogy bomba biztos kerítést akarok csinálni.

Ha kell én ások le még félmétert..és betont öntök alá,hogy ne tudjon gödröt ásni és kiszökni!

(Lehet ezzel a betonos dologgal butaságot mondtam..:D

de nem baj.. értitek mire akarok kilyukadni!)

2011. márc. 28. 21:52
 13/28 anonim ***** válasza:
Én értem :) a jó kerítés nagyon fontos az biztos! Kuvaszokban azt szeretem azok annyira területvédők ki se lehetne küldeni még ha a kapu nyitva is van..:) De sok sikert a kutyusodhoz, ha foglalkozol vele vagy kutyasuli ilyesmi biztos nem lesz ilyen jellegű problémád
2011. márc. 28. 21:59
 14/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valakinek ilyen komoly tervei és elképzelései vannak a kutyatartást illetően, annak semmi problémája nem lesz a huskyval.

Ilyenkor csak annyi a félelmem, ha tizenévesek akarnak kutyát venni, hogy ők most lépnek majd abba a korba, amikor számukra kinyílik a világ. Szórakozás, haverok, szerelmek:)

Csak ne a kutya lássa a kárát. Bár ha a szüleid is kutyabarátok, akkor szerintem olyan nagy gond nem lesz nálatok:)

Sok sikert és boldogságot a leendő kutyushoz!

2011. márc. 28. 22:01
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A kuvaszok is nagyon szépek!:)

Csak nekem kicsit nagyon :)

Hát.. ilyen miatt nem kell félni. Nem "hagynám el" soha haverok miatt! Mert ő lenne az aki nem hagyna cserben! Mert a haverok néha igen! :)

Komoly terveim vannak! Nagyon szeretnék egy ilyen kutyust! Minden vágyam! :)

Örülök neki,hogy úgy látjátok,hogy sikerülne a nevelése.

Még azért pár tenyésztőt megkérdezek a neveléssel kapcsolatban! Utána már sokkal okosabb leszek! :)

Köszönöm a válaszokat!Szívesen várok még:)

2011. márc. 28. 22:04
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem 10-en évesen már elég komoly valaki egy kutyához! Én kiskorom óta kutyák között nőttem fel, és szerintem ez fontos is mert gyerekként tapasztalod meg az állatok iránti szeretetet! Sosem ütközött sem a koncertekbe, sem a barátnőkbe, bulikba a kutyatartás! Ugyan ugy foglalkozom velük is...a kettő nem üti egymást
2011. márc. 28. 22:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Ebben egyet értek veled! Sokan átvághatnak de a kutyáidban mindig megbízhatsz..
2011. márc. 28. 22:07
 18/28 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök, hogy vannak ilyen komoly és kitartó gyerekek, mint te. Nyugodtan vegyél huskyt, ha ilyen kitartó vagy akkor boldogulni fogsz vele. Ha kérdéseid vannak a fajtával kapcsolatban, akkor ajánlom, regisztrálj ide:

[link]

Ez a topic a szánhúzó kutyások, köztük is elsősorban a huskysok "találkahelye". Sok tenyésztő, de sportolók, vagy csak husky tartók írnak oda.

2011. márc. 28. 22:45
 19/28 anonim ***** válasza:

Szia, az egyik baratnom kapott egy huskyt 14 eves korunkban, a kutya most 8 eves es a szomszedjukba lakik. En is akkor kaptam kutyat, komolyan foglalkoztunk veluk, kutya suli, agility, ivartalanitas meg sem sikerult soha igazan megnevelni a huskyt. Tudta az alap vezeny szavakat, de szokott, mindenen keresztul verte magat, leginkabb a szomszedba ahol tobb kutya is volt, de volt hogy erdobol hozta vissza a vador. A baratnomek (es ezert nagyon hibaztatom oket) egy ido utan feladtak, igy a kutya atkoltozott a szomszedba ahol egy idosebb holgy lakik tobb kutyaval, o meg szivesen vigyaz ra, fizetik neki a tapot, dokit, es neha erte mennek ha kutyazni van kedvuk.

De ez csak az en szemelyes tapasztalatom, ha eleg kitarto vagy akkor nem lesz gond, de ami nagyon fontos az a bomba biztos kerites, 3 meteres kofal, es mivel nagy benne a falka oszton fontos hogy sokat legyen kutyas tarsasagba.

Sok szerencset.

2011. márc. 29. 09:56
 20/28 xnorkax ***** válasza:

Ha elkötelezett vagy és előre tudod, mivel lesz dolgod bátran ajánlom. :)

Szerintem ez a szökős jelző ráragadt a huskyra és sokan általánosítanak. Nyilván jó kerítés és megfelelő mennyiségű foglalkozás mellett esze ágában sem kereket oldani.

Ha egy husky az álmod akkor hajrá, valósítsd meg. :)

Ismered Mishkat a beszélő huskyt amúgy? :DD Én úgy beleszerettem ^^ Azóta mindennap csekkolom őket facebookon, nemrég vettek egy újabb husky, Laikát. :D Keress rá, ha édes kutyusokat szeretnél látni.

2011. márc. 29. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!