Nagyon meggyűlne a bajom ezzel a fajtával?
Sziasztok!
15 éves lény vagyok! Nagyon szeretnék magamnak egy kiskutyát.. Pénzem az már van sok..:)
80 ezer forint.. 3 éve gyűjtögetek.. ( a többit az imádni való szüleim kipótolják:)(L)
Kennelből szeretnék kiskutyát.. Egy husky-t:)
Az lenen a kérdésem,hogy megtudnék ezzel a fajtával bírkózni? Azt hallottam,hogy makacs..és nehezen kezelhető.
Régebben tanítottam több kutyát.. de csak ül, marad, fekszik, hozd vissza parancszavarka..
Édesapámnak van egy akitája.. ő is makacs természet.. de apum nagyon tudja,hogyan kell vele bánni:) és már sok mindent tud..:) 4 hónapos..
Ha ő segítene a nevelésben, sikerülne a tanítása ennek a fajtának?
És jól tudnánk együtt működni?
A mozgással nincs probléma.. heti min.5ször megyek futni..
vinném őt is:)
A Husky amúgy is egy nagyon okos fajta és ha ennyire elszánt vagy és komolyan is tudod venni a kutyát, tutti hogy sikerülni fog a nevelés.
Tetszik ez a hozzáállás! :)
Amúgy ha a természetéről akarsz még tudni egy-két dolgot, írd be a google-ba hogy Husky és ott pontosabb fajta leírást tudsz olvasni.
Ahonnan vettem az autómat, a srácnak volt egy Husky-ja, és mesélte hogy a fiával és a kutyával szokott menni biciklizni, a kutya végig mellette megy, télen húzza a gyereket szánkón meg ilyenek. Nagyon okos volt és barátságos, jól volt nevelve.
És játékosabb/szófogadóbb fajta alatt melyikre gondoltál?:)
Mondjuk szerintem őket is meglehet sok mindenre tanítnai:)
http://www.youtube.com/watch?v=TgyBCqmDasA
Közben érkeztek válaszok!
Hát..még tenyésztőket/tulajdonosokat megfogok kérdezgetni a fajtáról!:)
Mert számomra elbűvölőek, gyönyörűek..
És már régóta gyűjtögetek egy ilyen kutyára..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!