Ez (ek) már a szülés előjelei?
Egy nagyobb méretű karton dobozba tegyél tiszta rongyot, és abba bele tudod rakni az elvett kölyköt. Én anno asztali lámpát raktam a doboz fölé, hogy melegítse őket.
( nálunk a tenyész szuka ellett nyolcat )
köszi a válaszokat:):)
tudom, ostobának gondoltok, meg biztos azt gondoljátok h:minek kell ennek kutya még ne is tud rólla gondoskodni. ez az első szuka kutyám szóval az ellésről nem tudok vmi sokat
igy ahogy az elöttem szólóak mondták
de ne rongyot meg ilyesmit rakj alájuk hanem egy pokrócot ami egy gyűrődés sincs mert véletlenül alá bújhat valamelyik és az ilyen kicsikék meg is fulladhatnak alatta!
ajánlom hogy hungarocel lapot rakj alá a kutyának amíg ellik mert az felszívja a nedvességet és még meleg is! mikor a kicsik 3-4 naposak lesznek akkor cserékheted pokrócra(gyűrődés nélkül)
jó kutyázást! és sok sikert a mama kutyának:D
"persze, minden meg lesz, tudom, hogy ez nem 5 FT de már régóta gyűjtögetek pénzt, és van rá:)"
Nem akarlak megbántani, de ha lesz hat kölyök és ugye ma már kötelező chippel odaadni őket, akkor hogy fizeted ki a darabonként minimum 5000 forintot a chipért? o.O
igen:):)
minden rendben ment:D
szerencsére:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!