Lucky Dog kutyasuli?
Mi a véleményetek róla?
És az volt odaírva, hogy havi tagdíj 5500ft egy hónapba hány órát hordanám a kutyám vagy, hogy van ez?
Hello!
A golden-labi keverekétet, meg persze mindenki mást is szeretettel várunk Retrieveres Találkozóunkra! A miskolctapolcai réten szoktunk összegyűlni, ott is lehet ám remekül okulni, szocializálódni, tanácsokat kapni ingyen! Általában vagy 10-25 kutyus szokott járni, de volt már 27 fős bulink is:) Kutyák,emberek mindig nagyon jól érezzük magunkat!
Persze ettől még a kutyasuli ugyanolyan fontos lehet.
Ha érdekel, keresed kérlek a Retrievers Mc csoportot facebookon, vagy írj nekem:
petrapal@freemail.hu
Jó kutyázást!
én múltkor elmentem megnézni,ennyit láttam/hallottam :
kiképző: verés
pali:verés -és fejenvágja a kutyát...
na mondom köszönöm szépen,inkább otthon tanítom...
Én sem viszem:D Egyedül a behívással volt gondom. Megoldottam!! Tökéletesen behívható lett, mindíg minden körülmények között:DD
A tegnapi napot végig vele töltöttem, kivittem idegen rétre, a mostani sétán végig a nyakamba volt akasztva a póráz, az úton is póráz nélkül jött velem.
Szia, tudom hogy régi kérdés, d azért válaszolok még:)
Elvittem a kutyám a Lucky-dog-ba, és nagyon jóó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!