Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lucky Dog kutyasuli?

Lucky Dog kutyasuli?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla?

És az volt odaírva, hogy havi tagdíj 5500ft egy hónapba hány órát hordanám a kutyám vagy, hogy van ez?

2011. márc. 26. 20:26
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Hello!

A golden-labi keverekétet, meg persze mindenki mást is szeretettel várunk Retrieveres Találkozóunkra! A miskolctapolcai réten szoktunk összegyűlni, ott is lehet ám remekül okulni, szocializálódni, tanácsokat kapni ingyen! Általában vagy 10-25 kutyus szokott járni, de volt már 27 fős bulink is:) Kutyák,emberek mindig nagyon jól érezzük magunkat!

Persze ettől még a kutyasuli ugyanolyan fontos lehet.

Ha érdekel, keresed kérlek a Retrievers Mc csoportot facebookon, vagy írj nekem:

petrapal@freemail.hu

Jó kutyázást!

2011. márc. 31. 23:00
 42/48 anonim ***** válasza:

én múltkor elmentem megnézni,ennyit láttam/hallottam :

kiképző: verés

pali:verés -és fejenvágja a kutyát...

na mondom köszönöm szépen,inkább otthon tanítom...

2011. ápr. 1. 22:53
 43/48 anonim ***** válasza:
Ez de jó kutyasuli!! Bár látom itt is fojtó kell, de az én kutyám kemény fiú:D Lehet hogy még az agility-t is kipróbálom!
2011. ápr. 2. 08:53
 44/48 A kérdező kommentje:
Nem kell kutyasuli nem tudom mi történt a kutyámmal! Odamegyek hozzá esze ágába nincs felugrani még sétálni nem próbáltam vinni attól még félek de majd veszek neki nagyon finom húst, hogy azzal vissza tudjam csalni az udvarra ha nem bírok vele! Kb. 1-2 hét és a sétát is megpróbálom! Na jó lehet, hogy ez azért történt mert felugrott rám és alig tudtam leszedni magamról és annyira mérges lettem ordítottam vele otthagytam és akkor mentem vissza mikor lenyugodott!
2011. ápr. 2. 12:29
 45/48 anonim ***** válasza:

Én sem viszem:D Egyedül a behívással volt gondom. Megoldottam!! Tökéletesen behívható lett, mindíg minden körülmények között:DD

A tegnapi napot végig vele töltöttem, kivittem idegen rétre, a mostani sétán végig a nyakamba volt akasztva a póráz, az úton is póráz nélkül jött velem.

2011. ápr. 3. 17:34
 46/48 A kérdező kommentje:
vanyyy! Annyira jó neked és nagyon irigyellek, hogy ilyen kutyád van rájöttem, hogy kissebb testű kutya kellett volna nekem is de az én kutyámat nem adnám oda senkinek és nem cserélném le mert nagyon megszerettem bármilyen rossz kutya imádom!!! Ha ilyen kutyát hoztam akkor most már meg lesz nevelve!
2011. ápr. 3. 17:46
 47/48 anonim ***** válasza:
Attól hogy kicsi kutya nem lesz könnyebb a nevelése! Nagyon makacs! De kölyökkorában a legfogékonyabb, ezért kezdem most.
2011. ápr. 4. 17:33
 48/48 anonim ***** válasza:

Szia, tudom hogy régi kérdés, d azért válaszolok még:)

Elvittem a kutyám a Lucky-dog-ba, és nagyon jóó.

2011. júl. 4. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!