Mi a fenéért írja mindenki, hogy az airedale terriernek KELL kutyasuli?
Sziasztok!
Airedale terriert szeretnék vásárolni tenyésztőtől.
Mindenki azt mondja, hogy őrző-védő kutya, terrier éppen ezért elég makacs is tud lenni. Nem fél semmitől.
KELL neki a kutyasuli! De kérdem én, MIÉRT KELL????
Ha valaki talpra esett gazda, magától is meg tudja nevelni a kutyáját, vagy nem???? Ilyen fajtát lehet tanítani suli nélkül is, ugye?
Én biztos nem fogok egy fillért sem kiadni kutyaiskolára..
Nektek mi a véleményetek?
Minden fajtát meg lehet tanítani suli nélkül is mindenre....Ha van benned elég elszántság, türelem és fantázia, akkor hajrá....ha nem látod magadat erre elég rátermettnek, akkor ott a suli....bár ha nekiállsz egyedül, majd lehet rádöbbensz, hogy menned kellett volna a suliba, de még akkor sem késő....
Egyébként a kutyaiskolát kezdő gazdiknak szokták ajánlani.
Dehogy kell, miért kellene????
Nem látott még az ember fia kutyát, vagy mi?
Régen se volt az hogy jaj, itt egy kutya vigyük már el kutyasuliba otthon megnevelték, ennyi.
Köszi a választ
Igazad van kérdező! Én az ivartalanításon vagyok nagyon kibukva.
A mi kutyinkat egyébként egy "kiképző" tette tönkre. Francot a kutyasulikba.
Azert kellene,mert a gazdak 95%-anak lovese sincs a kutyatartasrol.Megveszik a kutyat anelkul,hogy tudnak,hogyan kell nevelni,tanitani,stb.Ez olyan,mintha valaki jogsi nelkul venne autot.Veszelyes lehet,foleg nagyobb termetu,fizikai ereju fajtaknal.
A masik dolog,hogy nem mindenki olyan szerencses,mint pl. en-nalunk a kornyeken rengeteg a kutya,mindig akad kutyas partner-ha valaki nem ilyen helyen lakik,az hogy szocializalja a kutyajat?Kutyasuliban.
Regen egesz mas volt a kutyatartas,en nem idealizalnam azokat az allapotokat...
Az ivartalanitasrol meg annyit,hogy az is kell,igen,foleg,ha kertes hazban laksz,es a kutya kiszokhet.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:38
Amire hatalmas szükséged is lenne......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!