Lucky Dog kutyasuli?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?
És az volt odaírva, hogy havi tagdíj 5500ft egy hónapba hány órát hordanám a kutyám vagy, hogy van ez?
2011. márc. 26. 20:26
21/48 anonim válasza:
Úgy értettem,hogy kicsinálják,hogy kötelező a folytónyakörv,és ha nem rángatod meg a kutyát ahogy ők mondják,akkor piszkálni fognak.És szerintem egy bichonnak nem a fojtó nyakörv a legmegfelelőbb.
Meg amúgy is gyakran beszólogatnak annak,akinek nem munkakutyája van. (persze vannak kivételek,de akkor azok már rég óta odajárnak)
23/48 anonim válasza:
Hú,ennyi idősen meg tényleg inkább a MEOE iskolát ajánlom nektek.
24/48 A kérdező kommentje:
Az én kutyám most meg van kötve mert mindig elszökik és most helyet fogunk neki csinálni ahova elzárjuk! Azért kell a kutyasuli mert nagyon rossz mindig ugrál mikor elszökött nem jött oda hozzám sétálni se tudom vinni és sajnálnám láncon meg elzárva tartani egész életébe!
2011. márc. 31. 18:10
25/48 A kérdező kommentje:
Hát én is vagy haltit vagy folytónyakörvet akarok venni hogy sétálni el tudjam vinni a kutyám de nekem szimpatikusabb a halti! De a ásik kutyasuli mennyibe kerül kb. nem találom sehol! Engem nem zavar ha beszólnak nekem az én kutyámat meg szerintem tényleg rángatni kéne mert nem hallgat másra valaki nem tud tanácsokat adni hogy mit csináljak vele itthon mert itthon is szeretném tanítani még nincs suli!
2011. márc. 31. 18:13
26/48 A kérdező kommentje:
8 hét 6000 ft a meoe suliba és 8héten keresztül hány alkalommal vihetem a kutyámat?
2011. márc. 31. 18:17
27/48 anonim válasza:
egy héten kétszer: szombat+vasárnap
28/48 A kérdező kommentje:
itt van link az árakról megpróbáltok nekem eligazodni rajta? Remélem jó a szemetek mert elég kicsi betűkkel írták!
2011. márc. 31. 18:19
29/48 A kérdező kommentje:
akkor 8 alkalom kb. és ennyi idő alatt mennyit fejlődik a kutya? Mert csak addig hordanám még kezelhetővé nem válik ha már lehet itthon is nevelni akkor nem fontos a suli!
2011. márc. 31. 18:22
30/48 A kérdező kommentje:
És egy nap 2 óra? azon nagyon megéri!
2011. márc. 31. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!