Lucky Dog kutyasuli?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?
És az volt odaírva, hogy havi tagdíj 5500ft egy hónapba hány órát hordanám a kutyám vagy, hogy van ez?
2011. márc. 26. 20:26
31/48 anonim válasza:
Egy nap 1.5 óra. De az az oldal amit belinkeltél az a kiállítási nevezési díj.Nem a kutyasulié.
32/48 A kérdező kommentje:
ja bocsi rosszat küldtem mindjárt küldöm a jót!
2011. márc. 31. 18:27
34/48 anonim válasza:
Kérdező, melyik kutyasulit választottad?
35/48 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem el a szüleim most nincsenek itthon velük is mebeszélem de nekem a Meoe tetszik a lejobban csak az árakon kéne eligazodnom de a Lucky Dog lehet, hogy jobb lenne annyiból, hogy a kutyámat már keményen kell nevelni olyan erős hogy nem bírom el pórázzal! De ha a Meoe kutyasuliba is megtanulja a dolgokat akkor jobb ha nem kell ütni vágni mert nagyon szeretem és sajnálnám ha verni kéne!
2011. márc. 31. 18:33
36/48 anonim válasza:
Értem, én szerintem majd felhívom a MEOE kutyasulit.
37/48 A kérdező kommentje:
És ott mennyi egy alkalom?
2011. márc. 31. 18:40
38/48 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat még írhattok ha találtok valamit! Én megyek megetetem a kutyusom!
2011. márc. 31. 18:46
39/48 Ninna ♥ válasza:
Én nagyon tudnám ajánlani a Népszigetit, Őrmezőit, vagy a csepeli Alfa kutyasulit, mind a három hihetetlenül szuperjó kutyaiskola, csak ajánlani tudom. A legolcsóbb ezek közül a csepeli, ott egy tanfolyam 38 ezer forint, 7 hetes, a népszigetinél pedig ha jól tudom, 57 ezer, és 8 hetes. Egyébként ezeknél a tanfolyamoknál úgy működik, hogy hétvégén (szombaton és vasárnapon is) van 1,5-2 órás foglalkozás, az attól függ, mit tanultok. Ezek a pénzek kicsit sokkolónak hangzanak, de két részletben kell fizetni, és nagyon jót kapsz érte. Ha már egy alapfokot elvégzel, nagyban megváltozik a kutyád, szerintem annyi elég is lenne neked, hogy tudj vele sétálni, el tudd engedni, tisztázzátok a rangsort, stb, és ha tetszik, és csinálnád tovább, akkor elvégzel egy középfokot, és egy tökéletes kutyusod van. :)
40/48 anonim válasza:
: ma 19:18
Ugye nem baj, hogy a kérdező Miskolcon él?
Végül is ma már nincsenek távolságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!