Kölyökkutyám folyamatosan éhes! Adjunk neki több kaját, vagy szokjon rá erre?!
Utolsó hozzászóló vagyok. Nem neked írtam, hogy nézd meg a zsákot, hanem aki előtte hozzászólt.
Tegnap néztem meg a Pedigree junior tápos zsákot, mert fél kilót vettem csak és ki is dobtam a zacsit. A kutya felnőtt mérete az irányadó és ott vannak a hónapok is, hogy mennyit kell kapnia. Most megnéztem a másik tápot, az jobb minőség, mint a Pedigree, ott a kutya kifejlett súlya van az egyik oszlopban, majd a hónapok és hogy mennyi kaja tartozik hozzá.
Amúgy nem vagyok hülye, nagyon jól tudom, hogy kölyökkutyának junior táp kell. Nem is lenne akkor felnőtt súly irva, ha felnőtt táp lenne, csak annyi, hogy a kutya súlya. Nem én vagyok a bolond, mindkét zsákon ez van, hogy a kifejlett egyed súlyát kell figyelembe venni.
Ahogy nő a kutya, úgy emelkedik a mennyiség is.
Érdemes lenne megkeresned a Happy dog leírását és adagolását vagy konkrétan kérdezz rá, hogy 3 hós x fajta kutyának most mennyit kell ebből a tápból adni, biztosan segítenek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!