Kölyökkutyám folyamatosan éhes! Adjunk neki több kaját, vagy szokjon rá erre?!
Szerintem keveset adsz neki enni.
Nem a mostanni súlyát kell figyelembe venned, hanem a felnőttkori súlyát! Ez van a zacvskón is! Nekünk 7 hetes a kutyánk, 25 kilóval kell számolnom, mert ennyi lesz a felnőttkori súlya. Így 250 gramm kell neki naponta a Pedigree juniorból ( ezt kapta eddig ) egy jobb minőségből 190 gramm. Ahogy nő a kutya, úgy kell emelni.
Ha neked 3 hósan 6,5 kiló, akkor gondolom nem kistestű a kutya. Már napi 5-600 gramm is lehet az adagja!
Utolsó , már hogy kellene nézni a felnőtt kori sólyát ?! Kölyöktápokra rá van írva (mert azt kell adni egy kölyökkutyának!) hogy mekkora súlyú és mennyi idős kutyának mennyi tápot kell adni.
Nekem is van kölyökkutyám és én eleinte(az első 1 hétben) jóval többet adtam a tápból mint ami rá van írva , mert nagyon sovány volt.Azóta megszokta a tápot , és hirtelen meghízott tőle (nem vészesen) és mostmár azt az adagot kapja ami a zsákra van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!