Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vesz olyan ember kutyát,...

Miért vesz olyan ember kutyát, aki fél év múlva (amikor megnő a kutya) el akarja altatni?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm vett nyáron egy golden retrievert. Nagyon aranyos, barátságos kutya, de nincs megnevelve. A kutya felássa az udvart, mindenkire felugrál, ha valaki eszik a közelében és fél percre nem figyel a kajájába beleeszik a kutya.

Ma mondta ez az ismerősöm, hogy elaltatják a kutyát holnap. Én gondolkodás nélkül örökbe fogadtam.

A kérdésem az, hogy miért nem fogja fel egy (álítólag értelmes) felnőtt ember, hogy a kutya min. 10 évre felelősség? Miért akarja az első problémánál rögtön elaltatni? Ráadásul az a probléma egy kis neveléssel megoldható.

2011. márc. 25. 19:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gusztustalan emberek vannak. Biztos vagyok benne, hogy a kutya tanulni fog, mert én foglalkozni fogok vele.
2011. márc. 25. 23:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Elhoztad már a kutyust? Hogy fogadta a németjuhászod? Remélem sok örömödet leled benne, és nincs gond! Majd mesélj ha hagy egy levegővételnyi időt a kutyus! :)
2011. márc. 26. 11:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Reggel elhoztam a kutyust. Nagyon aranyos, játékos kutya. A német juhászommal jól kijönnek, még mindketten fiatalok(a német juhászom is 1 éves), és úgy tűnik könnyen össze fognak szokni.

Eddig nem volt gond, fél óra múlva megyünk sétálni, remélem az is jól fog menni.

2011. márc. 26. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!