Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha sok pénzt ajánlanának a...

Ha sok pénzt ajánlanának a kutyádért és rossz anyagi helyzetbe lennél odaadnád?

Figyelt kérdés

A múlt héten egy érdekes és egyben bunkó kérdéssel lepett meg egy ism.im.

Azt kérdezte tőlem hogy ha 10 milliót adnának a kutyámért(lehetetlen xD) akkor odaadnám-e?-

mondtam rá hogy ez egy baromság és természetesen nem hisz egy jó barát felbecsülhetetlen...veletek ha ilyen történne odaadnátok?

Én egy pillanatra belegondoltam...és uhh elkezdtem könnyezni, hogy hogy lehetek ilyen szemét hogy ilyeneken gondolkozom...:@meg hogy áhh..:/

2011. márc. 22. 17:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%

Úgy nőttem fel, hogy gyerekként hőn áhítoztam saját kutyára.

Majd felnőttként végre beteljesült az álmom, 3 éve befogadhattunk egy fantasztikus élőlényt, akit imádunk.

A kevés félretett pénzünkből kezeltettük mikor beteg volt, kispóroltuk az ivartalaníttatását és időnket, fáradságot nem sajnálva rászánjuk a maximális időnket, hogy jól érezze magát.

De!

30 éves vagyok, én majdnem fél éve állástalan, a férjem havi 60 ezréből élünk egy pici albérletben és napi szinten jön rám a sírhatnék, hogy nem szülhetek kisbabát, mert hova és miből etetném mikor magunkra is alig jut?

Így még akár az összeg feléért is odaadnám a kutyánk, csak hogy végre születhessen kisbabánk!

Különben sem arról van szó, hogy X összegért megölik a kutyánk, hanem gazdát cserél, akiket szintén megszerethet.

Rajongva szeretem az állatokat, mégsem tartom szívtelenségnek, hogy a leendő babánkért meghozzam ezt az áldozatot.

2011. márc. 22. 20:21
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Itt tényleg mindenki ennyire szereti a kutyáját??Hát..gratulálok!
2011. márc. 22. 20:27
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Még szép, hogy szeretjük!

Hisz velünk él.

2011. márc. 22. 20:43
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha!

Inkább akkor majd ketten ülünk az árokparton, száraz kenyeret rágcsálva. És boldogabb lenne, mint a 10 milliós új helyen...

2011. márc. 23. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:
18%
én 20 ezer forintért is eladnám
2011. márc. 23. 16:28
 26/27 A kérdező kommentje:
utolsó..hát...énnem
2011. márc. 30. 16:29
 27/27 anonim ***** válasza:
54%
hogy itt mennyi álszent van...
2011. márc. 31. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!