Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha sok pénzt ajánlanának a...

Ha sok pénzt ajánlanának a kutyádért és rossz anyagi helyzetbe lennél odaadnád?

Figyelt kérdés

A múlt héten egy érdekes és egyben bunkó kérdéssel lepett meg egy ism.im.

Azt kérdezte tőlem hogy ha 10 milliót adnának a kutyámért(lehetetlen xD) akkor odaadnám-e?-

mondtam rá hogy ez egy baromság és természetesen nem hisz egy jó barát felbecsülhetetlen...veletek ha ilyen történne odaadnátok?

Én egy pillanatra belegondoltam...és uhh elkezdtem könnyezni, hogy hogy lehetek ilyen szemét hogy ilyeneken gondolkozom...:@meg hogy áhh..:/

2011. márc. 22. 17:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
28%
Nincs kutyám, de ha lenne, szerintem simán
2011. márc. 22. 17:48
 12/27 A kérdező kommentje:
mert még nem érezted meg hogy milyen egy kutyát szeretni!!!!!!!!!am köszi a válaszokat
2011. márc. 22. 17:50
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Én erre kapásból rávágom, hogy nem. De nem tudom, hogyha tényleg ott lenne az asztalon 10 milla, akkor mit gondolnék. 10 milla már bőven beszálló egy nagy telekbe, házzal, ami régi álmom, mert nagyon szeretnék ideiglenes befogadóskodni. Azért az nagyon sok pénz, amit egyelőre el sem tudom képzelni hogy kereshetek meg.

Ugyanakkor valamelyik előző válaszolónak igaza van, sosem tudnék örülni annak a pénznek és györtörne a lelkiismeret.

Én azért biztos, hogyha komolyan erről lenne szó, dilemmáznék. Aztán valószínűleg a kutyámat választanám.

2011. márc. 22. 17:55
 14/27 xnorkax ***** válasza:
66%
Kizárt dolog. Mivel ez nem "csak" nekem és a kutyámnak fájna, hanem az egész családnak, mivel mindenki imádja és családtag. Viszont ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy már a kutyámnak sem tudok enni adni, akkor lehet, hogy elgondolkodnék róla, mivel így az ő élete is jobb lenne, csak nem nálam. De remélem ilyen helyzet sosem lesz. :)
2011. márc. 22. 18:02
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
Csak abban az esetben,ha a gyerekemnek nem tudnék enni adni. De soha többé nem tudnék tükörbe nézni. Voltam már nagyon szegény,de nem adtam a kutyám.
2011. márc. 22. 18:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
"Nem számít, mennyi pénzed vagy tulajdonod van. Ha kutyád van, gazdag vagy. "
2011. márc. 22. 18:47
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
Nincs köztetek olyan aki jobban szeretné a kutyáját mint én az enyémet.Akinek van a bankban 10 millája az ok,de a többi csak képmutató.Vagy egyszerűen bolond,esetleg nincs se gyereke,se hitele,legalább annyit keres,hogy mindenre telik.Mert a 10 millióból,már igenis MINDENRE telik.A magunk,és a gyerekeim jövője biztosítva lenne.Ez nem annyi,hogy ne kéne dolgozni,de nem kellene a napi betevőért aggódni.A kutyák körül forog az életem,mindig is a KUTYA volt a mindenem,de még nem született meg az a kutya amit ne adnék oda 10 millió forintért.
2011. márc. 22. 19:10
 18/27 anonim ***** válasza:
49%
Én imádom a kutyáim, és most azt mondom, nincs az a pénz, amiért odaadnám őket. De nem vagyok olyan helyzetben, és nem kinálnak értük 10 milliot. De ha kinálnának. Pont annyi jelzálogom van, és mellette gyerekeim, akiknek a ház lenne az örökségük, ha én már nem leszek. Bizony elgondolkodnék. De ugyis az lenne a vége, hogy maradnának:) De én azt modnom, igenis van olyan helyzet, amikor az ember nem mond nemet.
2011. márc. 22. 19:16
 19/27 anonim ***** válasza:
49%
És mondjuk 100 millió? Tőlem meg szokták kérdezni mennyiért dnám. Azt szoktam mondani, hogy egy kertes ház + egy autó már igencsak megingatna.
2011. márc. 22. 19:32
 20/27 anonim ***** válasza:
47%
19:10-es vagyok.100 milláért meg már akkor is ha nem a megélhetésünk függne tőle.Mindig azon ábrándozom,ha megnyerném a lottó 5-öst,mit kezdenék vele?Természetesen nyitnék egy menhelyet,vagy még inkább összeszedném az ország szaporítóitól az összes méltánytalanul tartott kutyát az imádott fajtámból./divatfajta sajnos/Szerintetek ha a kutyáitokat kérdeznék,eladhat-e a gazdi,hogy ezáltal sok sok kutya életét szebbé tegye,megmentse?Ők mit választanának?
2011. márc. 22. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!