Írnátok egy gazdás kutyákat?
Összes magyar kutyafajta :D
Meg még a Kelpie,ezeken kívűl is van persze.
A stafford, pitbull nagy hülyeség.
Nekünk az van és az egész családot, gyerekeket is beleértve imádja!
És az összes staffis ismerősöm ugyanezt mondja.
ha megírod mi a kutyafüle az, hogy "egy gazdás", és ez miért függ a kutya fajtájától akkor mondok olyanokat:)
szerintem minden fajtánál nevelés szoktatás kérdése, hogy kire mennyire hallgat (ha ez az egy gazdás sztereotipia jelentése)árnyalatbeli különbségek vannak de ez minden kutyára igaz fajtától függetlenül-esetleg a kutya természetes dominanciája, energiaszintje befolyásolja a dolgot de nem a fajtája
A kelpie nagyon barátságos kutya. Akikkel én találkoztam azok nem voltak egygazdásak.
22:01 de bizony hgy a fajta (is) befolyásolja. A fajtákat különbző dolgokra tenyésztették ki. És bizony azonos feladat valamennyire hasonló jellemet kiván. Persze vannak különbségek és kivételek de ez nagy általánossgban igy van. És ami nincs arra nem epithetsz. Pl. Egy labradort is meg lehet tanitani hogy senkivel se foglalkozzon csak a gazdával de az sehol sem lesz igazi egygazdás dologhoz, mert azoknak ez alapból jön. Mert a labi másra lett kitalálva. Mintahogy láttam már vadszkutyát terelni de az csak betanitott kerülgetés volt nem ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!