Írnátok nekem kistermetű kutyákat olyan 3kg-osig bezárólag?
Bichon (enyém 2,5 kiló, de van, amikor eléri a 3-at, de csak ritkán)
Csivava
Yorki
Francia bulldog, boston terrier? (ezeket nem tudom pontosan, de nem tűnnek túl súlyosnak :))
a francia bulli szerintem 10 kg fölött van:D 8-14kg közti
Yorkie, csivava, bolognese 2.5-4kgig..
Kistestű kutya vásárlásakor nagyon kell vigyázni mert rengeteg a szaporító akik megpróbálnak mindenféle beteges,keverék,gyenge kutyát eladni neked. Egy egészséges fajtatiszta kutya ára 60.000ft-nál kezdődik fajtától függően felmehet 200.000ft-ig, és mindig lekell ellenőrizni a szűlőket, szűréseket, törzskönyv stb. És különsen vigyázz a "mini"-nek hirdetett kutyákkal mert "mini" nem létezik (ezt a szaporítok találták ki keresekedelmi fogásként, ezek általában gyenge, beteg kutyák) itt bővebben levan írva: olcskutya.uw.hu
Ezek a kistestűkutyák 3kg-ig, a standardokat írom, ezektől a súlyoktól eltérő ebek nagy eséllyel betegesek:
Csivava: 1,5-3kg
Yorkshire terrier: 2,5-3,2kg
Toy uszkár: 3-4kg
Pomerániai törpespicc: 2-4kg
Papillon: 3-5kg
Bolognese: 3-5kg
Máltai: 3-4kg
Pekingi palotapincsi: 3-5kg
És ezekből NINCS mini, a szaporítok mindg bepróbálkozznak...
Kínai meztelen,és powder puff(szőrős) változat: 2,5kg-5,5kg
Egyébként: csivava, törpepincser, yorki,kaninchen tacskó,belga- brüsszeli griffon, japán chin.
A francia bulli kb.12 kilánál kezdődik, és a boston se sokkal kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!