Szerintetek mit csinálja ha a gazda az agresszív kutyáját elengedi?
Figyelt kérdés
már többször találkoztam olyan gazdikkal akiknek agresszív a kutyája és el vannak engedve az én kutyám pedig semmit nem csinált az meg ok nélkül szaladt felénk és neki támadt eddig a környékünkön 2 ilyen ember van és a gazdájuk hiába szól a kutyának semmit nem csinál félek hogy nagyobb baja lesz a kutyumnak (bichon frise) múltkor egy spániel rontott rá akkor már felemeltem mert szegény már a földön hevert én meg a kutyát oldalba rúgtam akkor abba hagyta és akkor tudtam felemelni az én kutyámat a gazda meg csak nézi és lazán mondja a kutya nevét meg hogy hagyd abba Szuzika..jah és csávó az illető...a másik meg egy palotapincsi aki minden ok nélkül neki ront a kutyámnak és a gazdának hiába szólok nem csinál semmit csak jajj bocsánatot kérek ..köszi ha majd a kutyám tiszta vér lesz akkor is ezt fogják mondani vagy mi ezért ha ezeket az illetőket látom nagy ívbe kikerülöm őket de van amikor hátulról jönnek ... vmelyik nap pedig már egy pitbull keverék volt elengedve megijedtem amikor láttam hogy nincs rajta póráz mert már neki akart menni a kutyámnak akkor amikor még volt rajta póráz nah mondom a gazdája pórázzal alig bírja vissza fogni erre meg elengedi de a kutya fegyelmezetten viselkedett szerencsére amikor szóltak neki vissza ment akkor pedig megkötötték..mit lehet ezekkel a gazdákkal csinálni??2011. márc. 17. 16:53
11/11 anonim válasza:
Mérgezd meg. Egy kis sült lecsókolbász valami patkányméreggel, és volt kutya, nincs kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!