A kutyusunkat el kell altatni mert nagyon öreg. Hogyan viselhetném el?
Egy kistermetű kutyus és elkellesz altatni 2006 óta van nálunk 7éves korom óta most 12 vagyok és nagyon rossz és majd lesz egy másik kis kutyusunk egy basset hound hogyan viseljem el a kutyusom távozását?:(
12/L
Legyél sokat vele addig, amíg még él, és őrizd meg a sok szép emléket róla. Gondolj arra, hogy milyen sok szép, boldog élete volt mellettetek.
A másik kiskutya pedig segíteni fog hogy túl tedd magad rajta lelkileg.
Persze, ha ez így lenne... A fél életét töltötte el azzal a kutyával! Amióta csak az eszét tudja mellette volt! Szerintetek ilyen egyszerű lenne, hogy majd a másik kutyával kárpótoljuk?! Látom, nektek se volt gyerekkorotokban kutyátok...
Hogy hogy hogyan.....????? Jó egy nagy bunkó vagy, és ha tényleg olyan mélyen érinti szegény kislányt, te meg még adod neki az ötletet?!?!
Elmondom neked, hogyan is lesz ez. Még az unokáidnak is arról a kedves kutyáról fogsz mesélni, akivel együtt nőttetek fel, sosem fogod felejteni, és ez így van jól.
Megkönnyíteni az elviselést nem lehet, talán kicsit tényleg enyhíti a basset hound. Az első 3-7 nap kritikus lesz, aztán egyre könnyebb, kb 3 hónap a nagyon rossz. Ezalatt próbálj minél többet a barátaiddal lenni, kutyamentes helyeken, ahol nem látsz kutyákat, és nem mehettél kutyával, pl mozi, pláza, könyvtár ilyenek.
Az első hétben mondjuk nem nagyon fogsz elmenni otthonról, ekkor próbálj meg filmezni, de ne reklámokkal, inkább DVD... Írhatnék még egyszer ennyit, de ez már így is nagyon sok.
Kitartást kívánok neked!!! Fel a fejjel, én tudom, mit érzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!