8 hetes Bichon Bolognese kutyusunkat tegnap kaptuk. Szeretnék megtudni róla mindent=) (? )
Úgy tudom, egy nap háromszor mindig egy időben kell neki enni adni, nem akarom, hogy rászokjon a drága tápokra így magam csinálok neki. Viszont pontosan nem tudom, mi kell egy ekkora kutyusnak. Tegnap párizsit uborkával vacsizott, ma csak párizsit reggelizett. Mit lehet neki adni? Mondanátok példákat?
Még nem kapta meg az oltásait(ma megyünk állatorvoshoz), egyszer vittük le, de olyan helyre ahol biztos nem járt kutya. Lehet ebből baj?
A másik probléma az, hogy nagyon nyüszít akkor is mikor kimegyünk a szobából, és az a gond, hogy ketten lakunk a lakásban, úgyhogy lesz nap, mikor egyedül marad, mert a lányom iskolában van, én pedig dolgozom. Ez nagyon nagy baj? Elég sok időre maradunk ilyenkor távol.
Minden egyéb információt szeretnék megtudni, ami fontos lehet. Köszönöm
1. naponta legalább 4-szer adj enni neki
2. a párizsit felejtsd el, hús kell neki, nem szója és fűszer, montjuk 60% hús mellé 20-20% rizs illetve zöldség (főve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!