A kutya chipp akkor is kötelező ha, nem adjuk tovább a kutyusunkat senkinek és van rajta biléta?
ha nem adod tovább, akkor nem kötelező.
az állatorvosnak meg nincs joga a gazdi beleegyezése nélkül semmilyen beavatkozást ejteni a kutyán, ergo nem tehet bele chipet csak úgy.
(az én állatorvosom egyébként mégcsak meg sem említette a chipet...)
uccsó
te vmit nagyon félrehallottál, az KIZÁRT, hogy a veszettségi 7ezer legyen! 4ezernél sehol se több! kombináltban meg benne van a veszettségi is az 7ezer! és mindez bp.-en egy nívós állatdokinál.
Chip-et a kutyába magától nem tehet bele az állatorvos, csak ha te kéred.
Az én kutyám a kettőt kapta egyben, kombinált+veszettségi, és napokig bágyadt volt utána. Ha csak a kombináltat adod be, a doki úgyis mondani fogja, hogy 2 hét múlva menj vissza veszettségi oltásra a kutyáddal. De érdemes 1 hónapot várni vele ha csak a kombit adatot be.
Most valami új oltási könyvet is adnak, persze pénzért, nálunk 600ft volt, de hallottam már 800ft-ról is. Kérdezgetik hogy mikor volt féregtelenítve,van e bolhanyakörve esetleg csepp, úgyhogy készülj fel. De ne hagyad magad, te döntöd el miért viszed a rendelőbe a kutyádat ne a doki. Én többször is mondtam,hogy csak ezt kérem, nem mást. Hihetetlen,ahogy leakarnak nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!