Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusunkat délelőtt műtötté...

A kutyusunkat délelőtt műtötték azóta furcsán vieslekdik! Miért? (lent)

Figyelt kérdés

Elaltatták, mert toklász volt a mancsában. Kiműtötték neki, egy öltéssel összekapcsolták neki. Délelőtt műtötték őt,és olyan 3mp-es szünetekkel megrándul a teste, nagyon nyugtalan és nem tud egy helyben maradni. :(

Mitől van ez? Normális? Segítsetek kérlek

2010. júl. 29. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az altató hatása múlóban, fáj neki, nyugtalan. Majd kialussza magát és rendbejön.
2010. júl. 29. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Remélem hamar túl lesz rajta!

Köszönöm a választ!

2010. júl. 29. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A mi kutyusunk tegnap halt meg, mert a mája és a központi idegrendszere nem bírta az altatást. Rángatózásokkal kezdte, majd folyamatos epilepsziás rohammá vált és nem tudta az orvos elmulasztani, végül bárhogy küzdöttünk, el kellett altatni. Tudom, nem szabad mindent túldramatizálni, de mivel nekem ez friss élmény és ugyanígy kezdődött, nem mernék a helyedben várni, azonnal vinném az ügyeletre. A másik kutyám is volt műtve már, meg az elpusztult kutyus is többször, de soha ilyet nem tapasztaltunk. A tegnapi viszont, amikor rángatózott műtét után, elvitte. :( Nyugodjon békében. :(
2010. júl. 29. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom!:(

A mi kutyusunk egy idő után abba hagyta és az első válaszólónak volt igaza, kialudta. Ma már semmi baja nincs.

Részvétem a kutyusért!=(

2010. júl. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!