Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 9hetes amstaffomnak remeg...

9hetes amstaffomnak remeg nagyon a lába, miért?

Figyelt kérdés
van egy 9hetes fekete-fehér amstaffom és nagyon remeg a lába ... mi lehet a probléma ?
2011. márc. 14. 10:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hááát....

Nekem a doki azt mondta, hogy a Luposanban ugyan van zöld kagyló, de a kutya nem tud annyit hasznosítani belőle, mint amennyit kéne. Kutyámnak időskori izületi fájdalmai vannak. Szedett Luposant, de sajnos nem hatott. Most Arthronis 1 fázist szed.

Persze kölyöknek lehet hogy jó a Luposan, nem tom.

2011. márc. 14. 13:51
 22/29 A kérdező kommentje:
Luposant hol és mennyiért lehet kapni ?
2011. márc. 14. 14:21
 23/29 anonim ***** válasza:

Pl. Fressnapf-ba. A kissebbik kiszerelés 6000 ft.

Én ennyiért vettem az öregnek.

2011. márc. 14. 14:37
 24/29 Ninna ♥ ***** válasza:
Én meg a nagyobbik kiszerelést vettem 12000 ft-ért, állatpatikában. A tapasztalataim szerint az állatpatikába, ha bemegyek, és megkérdezem, van-e ilyen csonterősítő szer, először nem a kérdésemre válaszolnak, hanem ajánlanak mást. Ilyenkor következetesnek kell lenni, elmondani, hogy neked csak ez kell és kész.
2011. márc. 14. 14:44
 25/29 A kérdező kommentje:
Holnap elnézek a TESOC-ba van fressnaphf Ott tutti lesz köszönöm
2011. márc. 14. 14:46
 26/29 anonim ***** válasza:

Kedves Ninna!

A Luposan NEM csonterősítő!

Olvasd át alaposan a termékismertetőjét. De olvashatod bármelyik zöldkagylósét is. Inak, porcok ízületek karbantartója mindegyik. Csontozathoz kálcium és foszfor megfelelő arányú keveréke szükségeltetik.

2011. márc. 14. 17:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Luposant ajánlom méghozzá a porban (mert úgy gazdaságosabb és sokáig elég, mint a tabletta) miénk az 1200 grammos majdnem egy évig elég volt. Ráadásul az én kutyám csípőízületes is, de szerencsére nagyon jó rá. Egyik előnye ennek a zöldkagyló készítménynek, hogy bármelyik életszakaszban lehet adni, és nem lehet túladagolni.
2011. márc. 14. 17:46
 28/29 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok a Luposanos itt van a Luposan BioMineral ami kölyök kutyáknak is nagyszerű a csontok fejlődésében! Ez ízületekre és csontozatra egyaránt jó!

[link]

2011. márc. 14. 17:54
 29/29 A kérdező kommentje:
KÖSÖZÖNÖM MINDENKINEK ELMÚLT A REMEGÉS HÁLA NEKTEK
2011. ápr. 22. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!