Az amstaffomnak légcsőszűkülete van. Mivel sétáltassam? Borzasztóan húz, meg minden. Mit ajánlotok, hogyan sétáltassam?
És hogyan tanítsam meg a szépen jövetelre?
1,5 éves amstaff szuka!
Lehet megpróbálom! A másik kutyumnak van olyanja, lehet egy ideig kölcsönveszem.
A halti egy vékony szíj, amit a szájára teszünk, ezáltal úgy irányítjuk...
Szia! Mindenképp hámot vegyél, ha lehet minőségit vegyél, hiszen amstaffról van szó, ha hirtelen megrántana, ne szakadjon el a hám még véletlenül sem.
Ezen az oldalon minőségi magyar k9-es hámok vannak, rendőrség is ezt használja. Én is ilyet vettem a boxeremnek és nekünk nagyon bevált, csak ajánlani tudom. A húzásról az én kutyámat úgy szoktattam le, hogy amikor elindultunk és ő nekifeszült a póráznak és húzott, azonnal megálltam. Megvártam míg lehiggad, majd megint elindultam, ő megint húzott, én újból megálltam. Ezt eljátszottuk elég sokszor, míg rájött, hogy nem sokat fog elérni azzal, ha húz. Mostmár szépen jön mellettem.
De úgy is kipróbálhatod, hogy ha elkezd húzni,akkor te irányt váltasz és mész előre, majd ha megint húz, akkor megint irányváltás és előre, ezzel azt fogjuk elérni, hogy rájön, hogy nem arra megyünk amerre ő akar, így a húzás is abbamarad.
Hát remélem segítettem! Sok sikert hozzá!
1,5 éves kutya és még nem tanítottad meg pórázon sétálni ??
a hámmal esélyed sem lesz !!
fogadok bárkivel,hogy egy síma 1 órás városi sétát nem lehet végigcsinálni vele, a hámmal való tanulás után sem .
egyszerűen mert nem lesz semmi ami visszafogja !!!!!!!!
a halti jó dolog, csak éppen a kutyák utálják.
de nálad ez fog beválni.
VAGY a lábemelős melsszíj, ami hasonló a hámhoz,csak húzáskor megemeli a kutya melső lábait.
meg persze a síma egysoros folytó visszacsatolva fixre !
a kutyád meg szarik a légcsőszűkületére, inkább megfullad ,de húz.
MERT EZT TANULTA MEG.
pozitív megerősítés, + síma hámmal 1-2 év alatt megtanul 3-400 métert sétálni rendesen :):):):)
utánna meg lobogsz utánna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!