9hetes amstaffomnak remeg nagyon a lába, miért?
Igen, tényleg a gyors növés miatt lehet a probléma, de mindenképpen azt ajánlom, hogy a következő oltásnál kérdezd meg róla az állatorvost, hogy mit mond rá, mit ajánl.
Én azt mondom, adj neki zöldkagyló kivonatos csonterősítő vitamint, mert a gyors növés könnyen rámehet az egész életére, és nem tud majd olyan szépen mozogni, szóval adj neki valamit, ami megerősíti a csontjait. A Luposan Gelenkraft lenne a legjobb, nagyon jó szer, én is ezt használom, állatpatikákban kérdezz rá, tuti van.
Bocsi de ha a mellső lába remeg a kutyának akkor NEM lehet a térdénél. Az ugyanis a hátsó lábaknál van a csánk felett.
Szerintem Te a lábtőre gondoltál.
A Luposan nagyon jó, bár igaz elkérik az árát, de sokáig elég.
Érdemes olyan szuperprémium táppal etetni,amiben glükozamin van.Az ízületek,porcok fejlődése jó hatása van.
Kálciumot minőségi táp mellé NEM adunk,árthat!
A Lavet tabletta formájában van. 10kg-ra van egy tabletta. Ezt a kutyák szivesen megeszik magában is mert ízesített.
Hány kilós a kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!