Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 9hetes amstaffomnak remeg...

9hetes amstaffomnak remeg nagyon a lába, miért?

Figyelt kérdés
van egy 9hetes fekete-fehér amstaffom és nagyon remeg a lába ... mi lehet a probléma ?
2011. márc. 14. 10:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
A miénknek is remegett,már egy éves és semmi baja.Szegénykém pedig mindíg elesett és remegett a lába.Mi kalciumtablettát adtunk neki,de azért kérdezz rá a dokinál.
2011. márc. 14. 11:14
 12/29 Ninna ♥ ***** válasza:
100%

Igen, tényleg a gyors növés miatt lehet a probléma, de mindenképpen azt ajánlom, hogy a következő oltásnál kérdezd meg róla az állatorvost, hogy mit mond rá, mit ajánl.

Én azt mondom, adj neki zöldkagyló kivonatos csonterősítő vitamint, mert a gyors növés könnyen rámehet az egész életére, és nem tud majd olyan szépen mozogni, szóval adj neki valamit, ami megerősíti a csontjait. A Luposan Gelenkraft lenne a legjobb, nagyon jó szer, én is ezt használom, állatpatikákban kérdezz rá, tuti van.

2011. márc. 14. 11:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de ha a mellső lába remeg a kutyának akkor NEM lehet a térdénél. Az ugyanis a hátsó lábaknál van a csánk felett.

Szerintem Te a lábtőre gondoltál.

A Luposan nagyon jó, bár igaz elkérik az árát, de sokáig elég.

2011. márc. 14. 11:31
 14/29 anonim ***** válasza:
2011. márc. 14. 11:33
 15/29 A kérdező kommentje:
köszönöm ma elmegyek egy patikába és rá kérdezek :)
2011. márc. 14. 11:50
 16/29 anonim ***** válasza:

Érdemes olyan szuperprémium táppal etetni,amiben glükozamin van.Az ízületek,porcok fejlődése jó hatása van.

Kálciumot minőségi táp mellé NEM adunk,árthat!

2011. márc. 14. 13:07
 17/29 A kérdező kommentje:
elmenetm egy patikába és jópénzért adtak LAVET csontés fogerösítőt ezt meg kell vele etetni vagy vízbe kell neki raakni ?
2011. márc. 14. 13:11
 18/29 anonim ***** válasza:

A Lavet tabletta formájában van. 10kg-ra van egy tabletta. Ezt a kutyák szivesen megeszik magában is mert ízesített.

Hány kilós a kutya?

2011. márc. 14. 13:45
 19/29 Ninna ♥ ***** válasza:
A Lavet egy 600 forintos vitaminnak mondott valami, jó szar, a kutyának semmit sem használ, inkább téged nyugtat meg arról, hogy adsz neki valamit. Egyébként simán kell adni tablettában, de én még mindig azt mondom, hogy a Luposant vedd meg, az az igazi csonterősítő, ami a kutyusnak kell.
2011. márc. 14. 13:46
 20/29 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. márc. 14. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!