Nem durva ez a bánásmód? Nem lesz ennek hátránya?
A cerberos kutyaiskolába voltunk ma és a kutyám meg makacsolta magát így a kiképző oda jött és megrántotta erre a kutyám megharapta erre a kiképző lógatta felhúzta a kutyát és a (fojtón volt)lába nem érte a földet utána persze megcsinált mindent a kutyus és elpityeregtem :'( nagyon rossz volt látni így a kutyámat.
Nem lesz ennek hátránya? Persze én nem fogom fellógatni de ha keményebb (nem verésre vagy nem ilyesmire gondolok) hanem határozott stb... ilyen leszek nem fog megutálni a kutyám , nem fog félni tőlem ???
Idegen miért nyúl a kutyához? Persze, nem jó dolog, ha egy kutya harap manapság, de a kutyád csak reagált egy idegenre, aki fájdalmat okozott neki.
Nem lesz semmi baj vele, ha a saját gazdája követel tőle.
Vidd el másik iskolába a kutyádat, ahol TANÍTJÁK és nem KIKÉPZIK.
A jelenlegi kiképző nem ér egy fületlen gombot sem.
18.40
Na, neeeeee. Tudod,a kutya csak a szájával tud védekezni. És nem minden kutya édi-bédi.Olvasd el...odajött és megrántotta.
Ettől még a kutya nem mindenkit megevő, harapós fajta lehet.
de nem budapesten lakom így a népszigeti kutyasulinak lőttek :(
akkor mi legyen?
Innen mindenképpen vidd el máshova...
Itt vannak a tükörsulik. Igazából nem érdemes másik suliba vinni ilyen problémával,a tükörsuli lenne a legjobb, szóval szerintem muszály valahogy megoldanotok a tükörsuliba járást.De ha ez nem megoldható semmiképpen,akkor másik kutyasuliba vidd, nemmuszály tükörmódszeresnek lennie, de itt ne maradjatok tovább.
18:52 Valóban nem minden kutya édibédi, számomra nem is igazi kutya az amelyik dibédi. De egy igazi kutya: 1, képes eldönteni mikor van veszély és nem támad a legkisebb gyanús jelre is. Mert egy rántás nem életveszély. 2, Nem cselekszik a gazda óhaja ellenére.
Szóval én nem tudnék ilyen nyugodtan arról csevegni hogy a kutyám megkapott valakit, noha nem szeretem a barátságos kutyákat, de félteném a követezményektől (is).
ma 19:14
Világos:)) Te a joystickos kutyát szereted.♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!