Mi célja van a szájon csókoltatni a kutyát?
Annyi embert látok, aki szeretgeti a kutyáját, és utána csücsörít, és a kutya nyaldossa a száját az embernek, sőt, láttam már, aki nyaldosta a kutyájának a nyelvét...:S
Normális dolog ez?
NINA, TE jó fej vagy! Te igazán okosan szereted a kutyádat!Én is csak megerősíteni tudom a véleményed!Csak annyival egészítenélek ki, hogy ha valaki ráadásul jól ismeri kutyáját, egy kutyanyaliból,még az egészségi állapotára is következtethet. A lehelet, sok mindent elárulhat!
Hajrá NINA!tisztelet a meggyőződésedért,mert én is a falra tudnék mászni,az emberbőrbe bújtatott kutyákért!
tic tac kutya csók.
tic-tac kutya...fúúúj xD
szerintem ez a kityacsókolgatós dolog nem normális,legalább is számomra kevés dolog gusztustalanabb mint amikor a kis rózsaszín csilli-villi plázacica a feje búbjáig benne van a csivavaája szájában... :S
én is szoktam a kutyámnak puszit adni,de a homlokára,vagy a szeme alá...még véletlenül se a szájára vagy a nyelvére :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!