Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi célja van a szájon csókolta...

Mi célja van a szájon csókoltatni a kutyát?

Figyelt kérdés

Annyi embert látok, aki szeretgeti a kutyáját, és utána csücsörít, és a kutya nyaldossa a száját az embernek, sőt, láttam már, aki nyaldosta a kutyájának a nyelvét...:S

Normális dolog ez?

2011. márc. 10. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

NINA, TE jó fej vagy! Te igazán okosan szereted a kutyádat!Én is csak megerősíteni tudom a véleményed!Csak annyival egészítenélek ki, hogy ha valaki ráadásul jól ismeri kutyáját, egy kutyanyaliból,még az egészségi állapotára is következtethet. A lehelet, sok mindent elárulhat!

Hajrá NINA!tisztelet a meggyőződésedért,mert én is a falra tudnék mászni,az emberbőrbe bújtatott kutyákért!

2011. márc. 11. 01:12
 12/15 zsuzsabazsa ***** válasza:

tic tac kutya csók.

[link]

2011. márc. 11. 01:48
 13/15 anonim ***** válasza:

tic-tac kutya...fúúúj xD

szerintem ez a kityacsókolgatós dolog nem normális,legalább is számomra kevés dolog gusztustalanabb mint amikor a kis rózsaszín csilli-villi plázacica a feje búbjáig benne van a csivavaája szájában... :S

én is szoktam a kutyámnak puszit adni,de a homlokára,vagy a szeme alá...még véletlenül se a szájára vagy a nyelvére :S

2011. márc. 15. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
36%
Ha valaki nagyon szereti a kutyáját akkor ez neki természetes :P
2011. márc. 16. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
imádom a kutyámat, egy napot nem bírok ki nélküle,de ez nekem akkor is morbid xD 21:10 voltam
2011. márc. 16. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!