Mi célja van a szájon csókoltatni a kutyát?
Annyi embert látok, aki szeretgeti a kutyáját, és utána csücsörít, és a kutya nyaldossa a száját az embernek, sőt, láttam már, aki nyaldosta a kutyájának a nyelvét...:S
Normális dolog ez?
A válasz megírásának időpontja: ma 17:58
Nem is téged féltünk, hanem a kutyát.
Nem tudom, engem is zavar ez a nagyon nyalogatós-pusziszkodós viszony a kutya és a gazda között, ha már ennyire túlzásba megy, ahogy te is írod.
Én a kutyámat a fején meg szoktam kb. napi 5x is puszilni, csak úgy szeretetből. Ő is meg szokta az arcomat nyalni, semmi bajom nincs vele, ha a számat találja el egy jó nyálas puszival, lemosom a számat, vagy megtörlöm egy zsebkendővel. Ők nem tudják máshogyan kifejezni az irántunk érzett szeretetüket, és én elfogadom, hogy ők így szeretnek minket, nem zavar, ha olykor-olykor kapok egy puszit a kutyámtól. Én is szoktam neki puszit adni a feje búbjára, de azért nem nyalogatom a kutyám nyelvét, nem is a szájára adom a puszit, hanem a fejére. Sokszor magamhoz is ölelem, szerintem még mindig jobb így, emberien kifejezni a szeretet, mint hogy emberként kezeljük a kutyát (ruhácskák, táskák, esetleg a nemnormálisabbaknál még ékszerek is) mert abból lesznek a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!