Egézséges a kutyát szájon csókolni?
jujj
nem
ki tudja mit evett!
továbbá rengeteg betegséget át vehetsz tőle
Nem.
És szerintem a kutya se értékeli különösebben.
Nem gondolnám, hogy nagyon higiénikus, mert pl. a séta alatt elég sok minden kerül a szájuk közelébe.
Bár az én kutyám nem nyalogat meg dolgokat, meg más kutya popiját is ritkán szaglássza. Öcsém imádja a fejét puszilgatni, a kutya imádja őt képen nyalni, néha engem is arcon puszil, de azért annyira nem rajongok. Viszont még soha nem kaptunk el kutyától semmilyen betegséget.
Persze, főleg ha előtte szart evett valahol, vagy a nyílásait tisztogatta stb. Az a legjobb szépítőszer.
Most komolyan, szerinted?Imádom a kutyám, de nem hagyom, hogy belenyaljon a számba.
Szokta az arcomat nyalogatni, kisebb korában az volt a hobbija, hogy beszéd vagy ásítás közben megpróbál belenyalni a számba.
Soha semmi bajom nem lett a kutya-puszitól. Pedig az enyém is eszik minden sz*rt, és nyalogatja magát.
Minden séta után kiöblítem a száját vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!