Mit tesztek hogya kutyátok foga egézséges legyen?
Én minden nap adok neki valamit, csomozott csont, préselt bör cipö... ilyeneket, amit elrágcsál.
Előző vagyok!
És hogy beválik-e? Az idő dönti el, de a fogkrém szerintem bevált, mert úgy fél éve kapja, és nem növekedett a fogkő réteg.
Az enyémek még viszonylag fiatalok, tehát csak azt tudom írni, amit a megelőzés érdekében teszek. Jó tápot kapnak, olyat, amit rendesen megrágcsálnak és nem egészben nyelik le. Valamint rendszeresen kapnak préselt szárított bőr rágókákat, amikkel órákig el bíbelődnek.
A Denta Stix jó reklám, de szerintem valódi fogápolásra alkalmatlan. Arra sokkal jobb a műcsont vagy egy igazi nagy marhacsülök. Ha meg már öregek lesznek, vagy szükségszerűvé válik, akkor állatorvosnál ultrahangos fogkő leszedés lesz.
Figyi!Nagyon fontos,hogy télleg törődjetek a fogaival,mert én már rájöttem,hogy ő nekik is fontos tisztítani a fogukat,vagy nagyon fogköves lesz a foga,és kipotyog egy idő múlva...én már rácsesztem a kiskutyámmal,el is kellett altatni szegényt..:(
Vegyél neki:lehet az összes kutyaboltban kapni,rágcsáló,amitől tisztul a foga..tulajdonképpen kaja,és megeszi,csak tisztít...és ha ez nem lenne elég,sajnos rá kell szoktatnod őt a fogmosásra...kutyafogkefe+kutyafogkrém :) de a fogtisztító kutyakaja mindenképpen,amit rágcsálhat,és arra nem kell rávenni nagynehezen,azt még élvezi is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!