Szájon kell csókolnom a kutyám?
Figyelt kérdés
Én nem tenném
Nem értem, elég gusztustalannak tartom, amikor látok ilyen embereket. Csücsörítenek, és a kutya nyaldossa a szájukat, nyelvüket.
Ennek van valami nevelési, falkavezérségi dolga, vagy miért csinálják ezt?
2011. júl. 29. 13:37
1/11 anonim válasza:
Szeretetből, vagy mert éppen valami nagyon finomat ettek a gazdik az elöbb. nincs semmilyen nevelő célzata.
2/11 anonim válasza:
Én sem puszilkodok a kutyámmal, nem akarok betegséget elkapni.
3/11 Veky válasza:
Bár lehet, hogy a te szád betegebb, mint a kutyáé... :D
4/11 anonim válasza:
Én sem csinálnám, de ha másnak ez jó, felőlem tegye!
5/11 anonim válasza:
Ha nem tennéd, ne tedd. Mindenki maga dönti el, miként él a kutyájával.
6/11 anonim válasza:
13:47 te biztosan szexelsz a kutyáddal mert a párodnak a nemi szerve fertőzőbb
7/11 anonim válasza:
Vekynek. Én arra gondoltam, hogy a kutya felnyalja a hányást, az emberi ürüléket, megeszi a romlott húst stb. olyan betegséget terjeszt amit én nem szeretnék elkapni. Egyébként a szám nem fertőző!
8/11 compactegon válasza:
57 fajta baktérium van a kutya szájában. én se csókolgatom, de az arcomat nyalhatja.
9/11 anonim válasza:
"olyan betegséget terjeszt amit én nem szeretnék elkapni"
Konkrétan milyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!