Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtatiszta ez a...

Szerintetek fajtatiszta ez a kutyus?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 10. 14:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: akkor pontosan: fajtajellegű keverék. Mivel nem tudod bizonyítani, hogy fajtatiszta az apa, ezért fajtajellegű keverék a kiskutya.
2011. márc. 10. 15:07
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem biztos hogy keverék...de az sem hogy fajtatiszta...Az apának nincs törzskönyve ezért semmi sem bizonyitja hogy fajtatiszta és ha ő nem akkor ez a kutya se.
2011. márc. 10. 15:09
 13/31 anonim ***** válasza:
54%

3man is írják hogy nem fajtatiszta mert az egyik szülő nem törzskönyvezett -.-"

attól még lehet az.

amíg egy gyerek nincs anyakönyvezve addig nem ember?

2011. márc. 10. 15:17
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
Jaj utolsó nem érted?És akkor mondd már el nekem hogy mi bizonyítja hogy fajtatiszta?Ez teljesen más mint embereknél -.-" Nem lehet összehasonlítani...úgy bírom mikor az emberekhez hasonlítjátok a dolgokat.
2011. márc. 10. 15:38
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem, papír nélkül nem lehet fajtatiszta, fogjátok már fel végre! Csak akkor van értelme fajtáról beszélni, ha igazolható a származása. Amennyiben nem igazolható, akkor keverék és nincs vita! Csak a környezetemből vagy 5 olyan kutyát tudnék példának hozni, amelyik megszólalásig hasonlít valamelyik fajtára, de a gazdái tudják, hogy az egyik szülő nem az volt, tehát keverék. Bemondásra nem hiszünk el semmit, a rendőr sem hiszi el a személyazonosságodat csak azért, mert te megesküszöl rá. PAPÍR KELL!
2011. márc. 10. 16:12
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy az utolsó írja. Ha személyid, nem tudod igazolni, hogy Te, Te vagy. Mondasz egy nevet, vagy elhiszem, vagy nem.

A kutya pedig fajtajellegű, egy fajtatiszta kutya ára, ennek az ára elé, még tegyél egy egyest.

2011. márc. 10. 16:32
 17/31 anonim ***** válasza:
9%
Ez mekkora már h törzskönyv kell nekem is a bullterierem törzskönyv nélkuli ..mert én nem kértem ,de ahonnan hoztam a kutyát a szülei törzskonyvezet bullterierek ..Erről ennyit ;)..Nem azért vettem ,hogy kiálitásokra vigyem ezért nem kértem ...És attol fogva egy kutya nemlesz keverék h nincs törzskönyve . Mert ha van az embernek szeme ért a kutyafajtájához meg tudja állapitani h tényleg fajtatiszta e ;)
2011. márc. 10. 17:01
 18/31 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon sokan nem tudják megállapítani.

Nem egy olyan kutyát láttam én is,hogy kiköpött X fajta,de valamelyik szülője Y fajta volt vagy épp keverék.

Egyszer csodáltunk egy gyönyörű rotit,kérdeztem a gazdit,melyik kennelből való a kutya.

Kiderült,hogy menhelyen született jószág,az anya német juhász keverék.

100 emberből 100 azt mondta volna rá,hogy fajtatiszta roti,a gazdi elmondása szerint még tenyésztők is dicsérték,aztán mégsem.

2011. márc. 10. 17:08
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

79%-ban

Ahha h átbaszott méga gazda is ;) a rontin látszik legjobban hamásvér is vann benne pla szörén de nem értetekhozzá;)

2011. márc. 10. 17:18
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

fajtiszta a kutya ha nem akarod kiállításokra meg egyéb hercehurcákra vinni hanem magadnak veszed kedvtellésből akkor jó vétel.

aki papírt akar venni az mennyen az írószerbe

2011. márc. 10. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!