Szerintetek ez a kutyus fajtatiszta bichon havanese? Kép mellékelve
2011. ápr. 4. 19:27
1/21 anonim válasza:
Nem!!!!!!!!!!!! Ez szerintem egy keveréknek és egy másik keveréknek a kölyke!:D Nem hasonlít a Bischonokra
3/21 anonim válasza:
Szerinted,hogy lenne ez bichon?:D Sima utcai keverék kutya..
6/21 anonim válasza:
Ha tied a kutyus nézd meg a szájpadlását, ha fekete, barna, vagy egy kis rózsaszín van benne eredeti, hogyha nem olyan és elég sok rózsaszín vagy rózsaszín van benne nagy korcs! Nekem bichonom van és ránézésből ez nem az...
8/21 anonim válasza:
Még ha hasonlítana is, egy kép alapján nem lehet megmodani, hogy teljesen tiszta-e.
9/21 anonim válasza:
Tényleg még csak nem is hasonlít, de amúgy nagyon aranyos egyem meg. Keress rá a fajtára a googleben majd meglátod hogy néz ki egy igazi havanese.
10/21 anonim válasza:
ennek a dédnagyanyja se volt fajtatiszta és ebből még photoshoppal se lehetne kihozni egy fajtatisztát, egyébként hányingerkeltően néz ki, nem értem, miért vannak oda az emberek ezekért a divat-szőnyegcirkálókért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!