Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez a kutyus...

Szerintetek ez a kutyus fajtatiszta csivava kan?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. szept. 8. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem
2010. szept. 8. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
aha
2010. szept. 8. 14:58
 3/9 A kérdező kommentje:
és miért nem, ha nem ??? nekem annak tűnik a kutyus.
2010. szept. 8. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az.. de nem vagyok nagy csiviva szakértő..

amúgy nagyon szép kutyus:)

2010. szept. 8. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez egy fajtatiszta hosszúszőrű csivava.

2010. szept. 8. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem a google-ban, szerintem is fajtiszta hosszúszőrű csivava. Érdemes megnézned a képeket.
2010. szept. 8. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is fajtiszta. :)
2010. szept. 8. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
xD minden kutya FAJTISZTA de nem FAJTATISZTA.de amugy igen fajtatiszta kutyának néz ki de ha nincs törzskönyve akkor fajtatiszta jellegű keverék!a(FAJ)tiszta azt jelenti hogy az állatok között is van több kategoria ami közzé sorolhatok pl:macska,kutya,papagály.nyúl,höri stb... a (FAJTA)tiszta meg azt jelenti hogy puli,uszkár,leonbergi,kopo,vizsla ,magyar,német vizsla stb stb,vagy bolognese,vagy macskában pl:a karthauzi,perzsa vagy a szibériai,érted már?remélem igen.nagyon aranyos kutyus :Djah és ő egy fajtatiszta jellegű hosszú szörü chihuahua(csivava)keverék(-nek számit ,törzskönyv nélkül)
2010. szept. 8. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért fogadni nem mernék rá, hogy fajtatiszta. Pincsi keverék kutyám van, és szinte teljesen így néz ki.. csak néhol kicsit sötétebb.
2010. szept. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!