Egy kutyát előnyösebb nevelni, mint egy kisgyereket?
Nem szeretem a kisgyerekeket, folyton sírnak, hangoskodnak, sok idő, mire szobatiszták, hisztiznek, amikor nagyobbak, megsértődnek, ha valamit nem engedsz nekik, akkor azért sírnak, sőt ordítanak. Megtiltasz valamit nekik, akkor már bosszúból csinálják, összetörnek dolgokat. Akaratosak...
Mindenkinek mondom, akkor meg mondják, hogy akkor egyedül fogsz élni.
Mondom nekik, hogy kutyám lesz. Nem sok idő, mire szobatiszta lesz, nincs bennük gonoszság, nem bosszú állóak, szót fogadnak, nem ordítanak egész nap, minden h*lyeségért, maxiumum ugatnak, de le lehet szoktatni róla, egy gyereket szoktassanak le hisztizésről, ordításról.
Ugye, hogy egy kutya sokkal jobb, mint egy kis gyerek?
Kedves 10:32-es!
A helyette szó ott van. Nem lecserélni a gyereket kutyára, hanem helyette kutyát tartani. Nem ugyanaz!!!!
Szerintem nem lehet egy lapon említeni a kutyákat és a gyerekeket. Hiszen, kérdező, te is voltál gyerek! Ilyen alapon minek születtél meg? Oo"
Mellesleg mindkettő esetben a nevelésen van a hangsúly. De ez akkor is egy kissé elmebeteg kérdés. :) Ha neked nem kellenek gyerekek, tarts kutyát!
ez egy idióta kérdés! Annyi hasonlóság van a gyerek és a kutya között, hogy mind2őt tanítani kell, foglalkozni vele, nevelni! De a gyerek tény sokkal több pénzbe kerül, mint egy kutya tartása...teljesen más célból van a kettő! Kutya azért mert lehet egyedül vagy stb...gyerek általában azért születik, mert családra vágysz, örökíteni szeretnéd a génjeidet stb...Szintem a rossz gyerek azért rossz, mert nem megfelelően nevelték, h genetikai adottság is számítani kellett vna a nem kívánt tulajdonságokra és felkészülni rá, "kivédeni"...nekem van kutyám...szeretem a gyerekeket...ha megfelelő anyagi háttérrel rendelkeznénk az élettársammal már most vállalnánk gyermeket, de sajnos ezzel még várni kell, legalább 5 évet...szal ha nem akarsz gyereket, ok! de azért ennyire nem kell összehasonlítani kettőt, mert akkor elmebeteg vagy!
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!