Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kellene aggódnom? (Odakap)

Kevin42 kérdése:

Kellene aggódnom? (Odakap)

Figyelt kérdés
Ma voltunk kutyaoviba 6 hónapos francia bulldogommal először. Semmi gond nem volt, játszott egy másik nagyon kutyával és az oktató(k) már úgy érezték hogy nem játékból és leszedték róla, mire a kutyám megkapta őket. Egyszer az egyiket később a másikat. Az a helyzet hogy nem ez az első alkalom.(de csak más kutyával való játék megszakításkor csinálja) Jól pofán vágták a kutyámat meg bőrénél fogva úgy felemelte és elég furán megrántotta a levegőbe ahogy leszedte.Nem is szívesen megyek legközelebb. Próbálok rajta javítani pl. ma amikor jutifalatot tettem elé akkor ingereltem és ha odakapott akkor én is pofán vágtam egy kicsit.
2011. márc. 5. 21:10
1 2
 11/12 IGCM ***** válasza:
64%

Már ne haragudj de egy ilyen kutyának nagyon is jó a klikker....

Mielőtt azt mondod valamiről nem tetszik olvass utána!

Agresszív módon nem a legjobb nevelni...mível maga a kutya is domináns és hajlama van arra hogy nagykorában is agreszívabb legyen.

Agresszívitásra csak agresszívitás les za válasz!!

Szóval szerintem mielőtt elitéled a klikkert olvass uténa.

A népszigeti kutyasulival leeht levelezni is,ők tuti adnak jó tanácsot!Ők klikkereznek,de ha valaki ne makar akkor persze ne mkötelező.Szerintem azért érezted magad rosszúl mert tudod,hogy jó modszer :)

Ha engem nem érdekel valami akkor leszarom hogy a körülöttem levők azt csinálják :D

Egy biztos bárhová mész c sak akkor fogsz eredményt elérni ha maximálisan vagy majdnem maximálisan elfogadod amit a kiképzők mondanak és megfogadot a tanácsokat is!

Ne váltogass túl gyakran kutyasulit,próbálj kitartani egy mellett.Persze miután találtál egy neked tetszőt :)

2011. márc. 5. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Illene ismerned a MAGYAR FAJTÁKAT...

A Te kutyád FRANCIA bulldog. Hol itt a MAGYAR?

2011. márc. 6. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!