Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amikor sétáltatom a kutyám,...

Amikor sétáltatom a kutyám, miért nem kötnek belém az utcán?

Figyelt kérdés

Volt már, hogy oda jöttek, hogy van egy szél cigid, 2-3 igen jól barnult emberke.

Meg beszóltak, hogy mit nézel?!

Pedig nem én keresem a bajt, én csak csöndbe vagyok, és megyek.

De, mikor sétáltatom a dobermann kutyámat, valahogy senki, de tényleg senki nem szól nekem, és 3 méterre elkerülnek átmennek az út túl oldalára.

Mi ennek az oka?

Ennyire félnek egy kutyától?

2011. márc. 3. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is azt tapasztaltam, hogy a réti négerek félnek a kutyáktól, de tényleg, szinte mind. Nekünk két közepes méretű kajla kutyánk van, de azokat is mindig nagy ívben elkerülik.
2011. márc. 4. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:
A cigányok nagyon félnek minden nagytestű kutyától, nem érdekli őket, milyen fajta, de tartanak a kistestűektől is. Nekem labradorom van, fajtájának megfelelően nyugodt és barátságos, de nagyon kiereszti a hangját, ha az ő területére mennek, vagy velem ordítoznak. Valószínűleg csak félelmében ugat, mert behúzza a farkát közben, a cigányok mégis azt hiszik, uszítom rájuk a kutyát. Uszítja a fene. Uszítanám én, de nem ugrik...:)
2011. márc. 4. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Buta vagy?

Nehogy megírd neki, hogy hol laksz. Lehet, hogy ő is dakota.

A 7. ker nek irom, aki dobis.

2011. márc. 4. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

A 11:17 -nek írtam.

2011. márc. 4. 17:27
 15/19 anonim ***** válasza:
neked természetes hogy belédkötnek az utcán? fogyatékos vagy? ott elég nagy gondok lehetnek, ha dobermann nélkül nem mehetsz végig az utcán
2011. márc. 4. 20:07
 16/19 A kérdező kommentje:
kb 100 alkalomból 3x jöttek oda kötözködni...
2011. márc. 4. 21:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Sajnos már nem él,évekkel ez elött elpusztult.DE!!!én sem voltam fogyatékos,nem voltam beszari,csak ha a kutyám velem volt nem féltem egyedül a sötét utcán.Sőt még a munkahelyemre is bevittem számtalanszor(pult mögé)azokat az arcokat látni kellett volna.....
2011. márc. 4. 23:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Ismertem egy olyan kutyát, aki CSAK a cigányokat ugatta meg, de akkor tisztára fenevad volt. Másokkal szinte öleb. Kuvasz
2011. márc. 5. 14:26
 19/19 Orfeus ***** válasza:

Tény, hogy a kutya megérzi a rossz embert. És ez általában a cigány.

Az hiszem senkinek sincs lelki baja hogyha nem megy ki utcára kutya nélkül.

Az én példám az, hogy gyerek korom óta harcművészetet űzök, tehát nem futnék el ha balhé van... De mindennapos, és ez tény, egyre sűrűbb...

2011. márc. 6. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!